Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Avene bloggers event

Γειά σας κορίτσια!!
Ελπίζω να είστε όλες καλά..
Σήμερα η ανάρτησή μου θα αναφέρεται στην avene. Πρόσφατα έγινε κάποια συνάντηση  bloggers στην Αθήνα, στην οποία με κάλεσαν. Ωστόσο επειδή μένω Θεσσαλονίκη ήταν αδύνατο να παρευρεθώ. Έτσι μου έστειλαν κάποιο προωθητικό υλικό στο σπίτι μέσα σε ένα πολύ πρακτικό τσαντάκι.



Τα προϊόντα που περιλαμβάνονταν ήταν η κρέμα προσώπου Hydrance Optimale spf 20, Very high protection Emulsion spf 50+, Cleanance gel Soapless cleanser και το Eau Thermale Thermal spring water! Πολλά από αυτά τα προϊόντα τα είχα αγοράσει και η ίδια παλιότερα. Το σίγουρο είναι, πως περιποιούνται την επιδερμίδα χωρίς να ερεθίζουν και κάνουν αυτό που υπόσχονται το καθένα ξεχωριστά! Όμως αυτά τα έχετε διαβάσει λίγο πολύ και σε άλλα blogs. Εγώ θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι που μου έκανε εντύπωση και υπάρχει "πίσω" από τα προϊόντα. Σαφώς πίσω από κάποιο προϊόν που μας  είτε μας ικανοποιεί είτε όχι βρίσκεται μια εταιρεία! Η όποια εταιρεία ωστόσο είναι ένας απρόσωπος οργανισμός, μέχρι να αναλάβει την προώθηση της κάποιος εκπρόσωπος. Η κυρία Θεοδοσία Χανδρά Product Manager της Avene, λοιπόν κέρδισε την εμπιστοσύνη μου, με την ευγενική της προσέγγιση, έστω και αν η επικοινωνία μας ήταν μόνο μέσα από κάποια e-mail. Μου έδωσε την εντύπωση του ανθρώπου που έχει πάθος με τη δουλειά του και αγαπά πολύ αυτό που κάνει! Θα ήθελα λοιπόν να την ευχαριστήσω τόσο για την όμορφη χειρονομία όσο και για το ότι έθεσε τον εαυτό της στη διάθεσή μου, για όποια πληροφορία χρειαστώ!
Ευχαριστώ πολύ για όλα την κυρία Χανδρά και την Avene.


Οι φωτογραφίες μου στάλθηκαν από την κυρία Χανδρά 

Υγ: Όσα ανέφερα αποτελούν την προσωπική μου άποψη. Η Avene είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρθηκε να μου αποστείλει υλικό, ωστόσο η γνώμη μου είναι ειλικρινής γιατί είναι εταιρεία που εμπιστεύομαι και χρησιμοποιώ και εγώ και η μητέρα μου εδώ και χρόνια.

Φιλιά
Μαρία



2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο post!!! Μου άρεσε που αναφέρθηκες στην εκπρόσωπο της Avene γιατί μια εταιρεία δεν είναι μόνο τα προϊόντα της αλλά και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν!!!Φιλάκια Μαράκι μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα πραγματικα πες μου δεν ειναι τοοοσο αδικο που δε διοργανενουν events και στη Θεσσαλονικη? Πολυ ζηλευω που βλεπω ολες οι Αθηναιες να ειναι συνεχεια καλεσμενες σε καποιο! Μ'αρεσει πολυ η avene, το spring water το ειχα και εγω και ειναι πολυ καλο! :)

    beautyfulladdict.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή