Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Η απόλυτη ομορφιά!

Ο καιρός που πέρασε αρκετός...αλλα οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουν. 
Σημερα λοιπον θα σας μιλήσω για την απόλυτη ομορφιά! Θα το πιστεύατε, αν σας έλεγα οτι η απόλυτη ομορφιά συνοδεύεται απο μαύρους κύκλους στα μάτια, ελάχιστες ώρες ύπνου, ρίζα 5-6 δάχτυλα στο μαλλί και παραμερισμό του εγω σου; Και όμως αυτή η υπέρτατη μορφή ομορφιάς συνοδεύεται απο αυτά και αλλα τόσα που σε κάνουν να βάζεις το εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα! Αυτή ειναι η ομορφιά που σου προσφέρει η μητρότητα! Αυτός ηταν και ο λόγος που απουσίασα για ενα μεγάλο διάστημα, γιατι πολυ απλά οταν εισαι καινούργια μαμα οι 24 ωρες μιας μέρας φαντάζουν ελάχιστες! 
Επανέρχομαι όμως σε αυτο που τοσο αγαπώ να κάνω και ευχαριστώ όλους όσους παρέμειναν σταθερά μέλη στο blog και στην σελίδα μου! Εχω σκεφτεί διάφορες αλλαγές με σκοπό την βελτίωση του blog, ώστε να ειναι ακόμα πιο λειτουργικό και ενδιαφέρον για εσάς! Σύντομα θα αρχίσετε να τις ανακαλύπτετε! Εδώ είμαστε για να περνάμε καλα, να ενημερωνόμαστε για οτιδήποτε όμορφο και άξιο λόγου..γιατι ειναι αυτά τα μικρά πράγματα που κάνουν την καθημερινότητα μας πιο όμορφη!
….Και όμορφα μας κάνει να αισθανόμαστε κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να μεταμορφώσει την εικόνα μας! Μία από τις σημαντικότερες λεπτομέρειες στην εμφάνιση κάθε γυναίκας είναι το κόσμημα!  Το Χειροποίητο Κόσμημα Mario Konstantini δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια με πάθος σε αυτό που κάνουν είναι η πρώτη μου επιλογή! Επισκεφτείτε το site Mario konstantini πάρτε μέρος στον διαγωνισμό που έχουν διοργανώσει και αύριο μπορεί να είσαι μία από τις τυχερές για να κερδίσεις ένα από τα 3 υπέροχα κοσμήματα. Εκπληκτικές δημιουργίες απο άνθρωπο με μεράκι και απαράμιλλο γούστο! Με θεωρώ τυχερή που γνωριζόμαστε προσωπικά…

Αυτά για αρχή λοιπον..σας περιμένουν και απο δω αρκετές εκπλήξεις μείνετε συντονισμένοι! Ακόμα περιμένω και δικές σας ιδεες και προτάσεις!!
Καλώς σας βρήκα και παλι λοιπον!! 

1 σχόλιο:

  1. Hello, we have noticed that you have very nice beauty blog and would like to offer you to test some of our quality products for free and write a review about them. If you are interested, please visit our eshop and contact us. Thank you for sharing our eshop on your blog: https://www.parfimo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή