Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Le tif ----Greek beauty bloggers event

Τι κάνετε beauty lovers?Εγώ αρρώστησα λιγάκι και βγήκα εκτός προγράμματος,ήθελα να κάνω τόσα posts..αλλά τώρα που είμαι καλύτερα να περιμένατε πολλά!
Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα πολύ ωραίο event στο οποίο βρεθήκαμε με τις Greek Beauty Bloggers πριν από σχεδόν 2 βδομάδες και κάτι. Η συνάντησή μας πραγματοποιήθηκε στο κομμωτήριο Le tif Κερασούντος 75 στην Καλαμαριά.
Ο Στράτος και ο Θανάσης, οι ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου μας υποδέχτηκαν με μεγάλη τους χαρά και μαζί με τους ειδικούς από την Kerastase και την L'oreal Professionnel, ήταν έτοιμοι να μας λύσουν κάθε απορία, αλλά και να μας ενημερώσουν για οτιδήποτε νεώτερο σχετικά με την περιποίηση των μαλλιών! Μετά το καλωσόρισμα τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος της εταιρείας Walk in the park (site) που έχει αναλάβει τη δημιουργία του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος με προϊόντα από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο!(Δείτε το εδώ, "ανέβηκε" σήμερα) .Μας εξήγησε τα πάντα γύρω από αυτό το project και ζήτησε από μας ιδέες που θα βοηθούσαν στο να γίνει αυτό το νέο "εργαλείο" πιο ευέλικτο! 
Έπειτα η Μάγκυ από την Kerastase,μας έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναδρομή στην ιστορία της εταιρείας,μας ενημέρωσε για κάθε νέα καινοτομία που σχεδιάζει να λανσάρει η εταιρεία αλλά μας αποκάλυψε ακόμα πως το νέο πρόσωπο της Kerastase θα είναι η Kate Moss. 
Κάτι που δεν περιμέναμε είναι ότι η εταιρεία, όπως πληροφορηθήκαμε, σύντομα θα λανσάρει νέα σειρά styling,πράγμα που μέχρι τώρα έλειπε! Έτσι θα προσφέρει μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη φροντίδα!


Έπειτα η Isabelle μας ενημέρωσε για τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε ότι αφορά το χρώμα των μαλλιών και πολλές από μας είχαν την ευκαιρία να τους συμβουλέψει προσωπικά για τους χρωματικούς τόνους που τους ταιριάζουν.

Μετά από τις τόσο ωραίες και πλήρεις παρουσιάσεις, περιηγηθήκαμε στον προσεγμένο αισθητικά χώρο του κομμωτηρίου και την προσοχή μου τράβηξε ένα ιδιαίτερο προϊόν της Kerastase. Δεν είναι άλλο από το Initialiste, το πρώτο serum μαλλιών.  Υπόσχεται υγιή μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες, που μακραίνουν χωρίς να σπάνε. Θέλω πολύ να τον δοκιμάσω!
Η ομάδα του Le tif ήταν πρόθυμη να μας προσφέρει την περιποίηση που χρειαζόμασταν. Ήμουν λοιπόν τυχερή να με αναλάβει η Γιώτα!

Αρχικά έλουσε τα μαλλιά μου και εφάρμοσε την κατάλληλη μάσκα από την Kerastase. Έπειτα, ο ειδικός μου πρότεινε την κατάλληλη θεραπεία για μένα και η Γιώτα,εφάρμοσε στα μαλλιά μου μια 5' θεραπεία τη Fusio-dose vitaciment για θρέψη και ενυδάτωση της τρίχας. Αισθάνθηκα όντως την διαφορά, διότι έχω μαλλιά με ανταύγειες όπως φαίνεται,που χρειάζονται ενυδάτωση και φροντίδα! Η διαφορά ήταν τόσο εμφανής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, που με ξάφνιασε. Η συγκεκριμένη θεραπεία, στοχεύει στο να "γεμίζει"  και να δυναμώνει την τρίχα, ενυδατώνοντάς την παράλληλα!
Μετά από αυτή την φροντίδα ήμουν έτοιμαη να δοκιμάσω το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ  και καινοτόμο steam-pod
Αρχικά στα μαλλιά τοποθετείται ένα ειδικό προϊόν, το οποίο βοηθάει την όλη διαδικασία.Έπειτα "αφαιρείται" από τα μαλλιά η περιττή υγρασία με κανονικό "πιστολάκι" και ξεκινάει η "δουλειά" του steam-pod!
Στην ουσία είναι μια συσκευή ισιώματος μαλλιών, η οποία στηρίζεται στη δύναμη του ατμού! Ισιώνει τα μαλλιά χωρίς να τα ταλαιπωρεί, όπως τα συμβατικά σίδερα μαλλιών, και τα αφήνει απίστευτα απαλά και λαμπερά! Είναι ότι καλύτερο για την τρίχα, γιατί δεν την καίει και τα μαλλιά γίνονται πιο ίσια από ποτέ! 
Και ιδού το αποτέλεσμα! Ίσια λαμπερά μαλλιά και η όλη διαδικασία απολαυστικότατη. Ευχαριστώ πολύ τη Γιώτα που καθόλη την διάρκεια ήταν τόσο ευγενική και μου έδωσε διάφορες συμβουλές για την φροντίδα των μαλλιών μου.
Περάσαμε ένα εξαιρετικό απόγευμα, ενημερωθήκαμε για τα πάντα γύρω από τη φροντίδα των μαλλιών μας και είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε με τις φίλες bloggers για ακόμα μια φορά
ευχαριστώ την Ανατολή (olini1989.blogspot) για αυτήν εδώ τη φώτο που είμαστε οι περισσότερες..τα χαμόγελα δείχνουν πόσο καλά περάσαμε νομίζω!

Στο τέλος μας πρόσφεραν ένα πρακτικό τσαντάκι με 2 προϊόντα που αντιστοιχούσαν στις ανάγκες της καθεμιάς μας ξεχωριστά!


Εδώ ακόμα σας δείχνω 2 φώτο του πως ήταν τα μαλλιά μου την επόμενη μέρα, χωρίς να χρησιμοποιήσω πρόσθετο τρόπο ισιώματος(ας σημειωθεί ότι η προηγούμενη μέρα ήταν βροχερή και το αποτέλεσμα παρόλα αυτά διατηρήθηκε τόσο καλά!) 


Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Στράτο και τον Θανάση για  την όμορφη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν στο κομμωτήριό τους,καθώς και την L'oreal Professionnel και την Kerastase. Φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στην Demi admin των GBB!
Kisses






ps:όποιος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει φώτο σε δικό του blogpost για το event, μπορεί να το κάνει αρκεί να αναφέρει το blog μου, το ίδιο ισχύει και για την φώτο της Ανατολής(την οποία "δανείστηκα"), όπως αναφέρει και η ίδια στο blog της. 







12 σχόλια:

  1. Φαίνεται ότι περάσατε πολύ πολύ όμορφα! Και έχω να παραδεχτώ ότι ζηλεύω τα μαλλιά σου. Και πρίν το steam pod και μετά φαίνονται πολύ πολύ όμορφα και λαμπερά και το χρώμα είναι σαν reverse ombre style. Περιμένω reviews για τα προϊόντα, γιατί έχω ακουσει πολύ καλά πράγματα.
    Φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια!Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε πολύ ωραία!Θα κάνω review των προϊόντων αμέσως μόλις έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη!Φιλιά

      Διαγραφή
  2. αχ πολυ ωραιο event !! θα περιμενουμε review :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κάνω οπωσδήποτε αφού το θέλετε..είναι πολύ αξιόλογα προϊόντα!Φιλια

      Διαγραφή
  3. Τι ωραία που περάσαμε και το μαλλάκι σου έγινε τέλειο!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περάσαμε υπέροχα θεοδότα μου! Ελπίζω σύντομα να ξαναβρεθούμε!

      Διαγραφή
  4. Μετά από τόση βροχή αυτά κράτησαν? Εντυπωσιακό!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και γω εντυπωσιάστηκα κοπέλα μου!και δεν είχα ομπρέλα μέχρι να μπω στο αυτοκίνητο της φίλης μου!Το θέμα είναι ότι ήταν και απίστευτα απαλά και λαμπερά!

      Διαγραφή
  5. Τέλειο το μαλλί και κράτησε μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη με την διάρκεια που είχε το αποτέλεσμα! Φιλιά

      Διαγραφή