Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Vichy Metallic Vintage boxes

Καλησπέρα σας! Σήμερα θα κάνω μια μικρή αναδρομή στην ιστορία μιας εταιρείας η οποία κρατά από το 1931. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Vichy.
Η Vichy μπαίνει δυναμικά στο χώρο της ομορφιάς εκείνη την περίοδο για να προσφέρει στις καταναλώτριες, μέσα από τα προϊόντα της τα μοναδικά οφέλη του ιαματικού νερού. Τη δεκαετία του '70 η Vichy αποκτά διεθνή δράση και φήμη, ενώ φτάνοντας στη δεκαετία του '90 το ενδιαφέρον εστιάζεται έντονα στην υγεία της επιδερμίδας και η εταιρεία κάνει στροφή στις ρίζες της, το νερό, που πάντα αποτελούσε το δραστικό της συστατικό!
Στόχος της συνεχίζει να είναι πάντα η αναζήτηση της πραγματικής ομορφιάς, η οποία πηγάζει από την υγεία της επιδερμίδας. Χαράζει έτσι μια πολυετή πορεία και το μυστικό αυτής της φροντίδας κληροδοτείται από γενιά σε γενιά. Διατηρώντας λοιπόν τις αξίες του παρελθόντος και εφαρμόζοντας της τεχνολογία και τεχνογνωσία του σήμερα, συνεχίζει να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα.  Στόχος της αποτελεί πάντα η υψηλή αποτελεσματικότητα και η ανάδειξη της ιδανικής επιδερμίδας για κάθε γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας.
Έτσι στην προσπάθεια να συνδέσει το παρόν και το παρελθόν εμπνεύστηκε τα παρακάτω εντυπωσιακά και ομολογουμένως vintage κουτιά.
Καθένα από αυτά περιέχει την καθημερινή φροντίδα που χρειάζεται κάθε γυναίκα ανάλογα με τις ανάγκες της- Aqualia thermal, Idealia, Liftactiv, Neovadiol GF- καθώς και ως δώρο το Capital Soleil Dry Touch (γιατί για μια σωστή περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας δεν πρέπει ποτέ να παραλείπουμε την αντηλιακή προστασία!).
Συλλεκτική συσκευασία Aqualia Thermal
48ωρη ενυδατική φροντίδα, η ευαίσθητη επιδερμίδα ενυδατώνεται σε βάθος

Συλλεκτική συσκεασία NeovadiolGF Η Νο1 φροντίδα για την εμμηνόπαυση και τις ανάγκες που παρουσιάζει η επιδερμίδα της γυναίκας εκείνη την περίοδο

Αριστερά η Idealia -καθημερινή φροντίδα για τις πρώτες ρυτίδες, την σύσφιξη πόρων και ομοιόρφο χρωματικό τόνο
Δεξιά η Liftactiv- η Νο1 σειρά της εταιρείας για αντιρυτιδική και συσφτικτική φροντίδα με δράση που στοχεύει στις περιοχές του προσώπου  με τις πιο έντονες ρυτίδες
Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ. Η Vichy σε συνεργασία με την καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Έλενα Σύρακα (με δράση σε Ελλάδα και εξωτερικό) φιλοτέχνησαν  μια σειρά κοσμημάτων που αποπνέουν μια vintage διάθεση! 100 τυχερές καταναλώτριες θα έχουν την ευκαιρία λοιπόν, να κερδίσουν μετά από κλήρωση ένα από αυτά τα συλλεκτικά κοσμήματα. Πάρτε μια ιδέα απο αυτές τις υπέροχες δημιουργίες



Μου άρεσε πολύ το όλο σκεπτικό γύρω απο τα metallic vintage boxes και την φιλοσοφία της σύνδεσης παρελθόντος με το παρόν. Ούτως ή άλλως τη Vichy την έμαθα από τη γιαγιά μου (ακόμα έχω ένα τσαντάκι από μια κρέμα που είχε πάρει για κεινην και θυμάμαι πόσο επίμονα της το ζητούσα), συνέχιζει να την εμπιστεύεται η μαμά μου και απο το λύκειο είχα ξεκινήσει να την εμπιστεύομαι και γω!

Ευχαριστώ πολύ την assetogilvy και την κυρία Μακράκη για την ευγενή καλοσύνη να μου στείλουν το δικό μου metallic box! Έχω ήδη τελειώσει ένα βαζάκι της Idealia.. δώρο από την μαμά μου..γιατί όπως είπαμε οι συνήθειες κληροδοτούνται από τη μια γενιά στην άλλη..

Πως σας φαίνεται αυτή η ιδέα?Δεν την θεωρείτε πολύ κομψή συσκευασία?
Tip: Το μεταλλικό κουτάκι σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω για να αποθηκεύω δείγματα προϊόντων που θέλω να δοκιμάσω ή ακόμα και κοσμήματα..τίποτα δεν πάει χαμένο..


"Δέρμα δεν είναι αυτό που βλέπουμε, αλλά ένα ζωντανό όργανο, μέσω του οποίου εσωτερικές διεργασίες αποκαλύπτονται στον κόσμο"
Kisses







6 σχόλια:

  1. Καλό μήνα Μαράκι μου,υπέροχα κουτάκια και το περιεχόμενο ακόμα καλύτερο,ξέρεις πόσο κοστίζουν αυτά τα σετ;Πρέπει να αποκτήσω και εγώ ένα και μάλλον το ροζ μου έκλεισε το μάτι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Το ροζ Θεοδότα μου νομίζω είναι ότι πρέπει για τις ηλικίες μας! Στο internet τα βρήκα απο 15 μέρχι 23 ευρώ ανάλογα το κουτάκι και την κρέμα που περιέχει. Νομίζω το ροζ με την Idealia κοστίζει καπου στα 19 και κάτι (τόσο νομίζω μου πήρε και η μαμα μου την κρέμα αυτη παλιότερα απο το φαρμακειο μόνη της , αλλά γενικά τα φαρμακεία της περιοχής μου είναι αρκετά ακριβότερα απο αυτα του κέντρου και δεν κάνουν προσφορές!!

      Διαγραφή
    3. Το πήρα τελικά το Σάββατο από 27 ευρώ το είχαν έκπτωση 10% και μου βγήκε 24 ευρώστα Hondos!!Είναι πολύ τέλειο το κουτάκι!!!Και το περιεχόμενο φυσικά!

      Διαγραφή
  2. Καλό μήνα Μαρία μου.. Είναι υπέροχη η συσκευασία τους αλλά πιστεύω ότι μπορούσαν να βγάλουν 2 3 ακόμα σετάκια να πιάσουν περισσότερες περιπτώσεις γιατι εγώ πχ δε μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως θα μπορούσαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο πχ και για τη Normaderm που απευθύνεται στα προβλήματα πιο νεανικών επιδερμίδων!αλλά για απλή ενυδάτωση σε μικρές ηλικίες νομίζω κατάλληλο είναι το ασπρο κουτί!Ίσως θα έπρεπε να λάβουν υπόψη τους αυτό που λές Κλαίρη μου για να διευρύνουν ακόμα περισσότερο τα metallic vintage boxes

      Διαγραφή