Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Αγαπημένα προϊόντα Μαρτίου


Καλό μήνα! Ο Μάρτιος πέρασε γρήγορα (ευτυχώς για μένα γιατί δεν ήταν ευχάριστος μήνας) χωρίς καν να το καταλάβουμε...
Λοιπόν παρακάτω θα σας αναφέρω κάποια από τα αγαπημένα προϊόντα του μήνα..
 
από αριστερά και δεξιόστροφα
Μολύβι ματιών body shop,Αντηλιακή κρέμα Fresh line spf15, Bronzing powder essence,blush Benefit Bella  Bamba, mac-lipstick Crosswires,Concealer boi ing Benefit,kabuki brush Body shop, Lush massage bar Heavenilly 


Αρχικά επειδή πρέπει να προστατεύουμε το πρόσωπο μας από την ηλιακή ακτινοβολία προμηθεύτηκα μια αντηλιακή κρέμα της Fresh Line από τη σειρά "Ήφαιστος" με spf 15! Αυτό που με κέρδισε σε αυτή την κρέμα ,είναι ότι απορροφάται άμεσα αφήνοντας ματ τελείωμα  στο πρόσωπο, ώστε να συνεχίσουμε το μακιγιάζ μας χωρίς να περιμένουμε ώρες να απορροφηθεί...Επίσης έχει ευχάριστο άρωμα και η αρχική τιμή της ήταν 22,90 ευρώ.

Θέλοντας να ξεφύγω από τα χειμερινά καφέ και μαύρα μολύβια ματιών, ανακάλυψα το 06 french navy από Body Shop και με βόλεψε πολύ. Ακόμα επειδή ήταν σε προσφορά τον Φλεβάρη το πήρα περίπου 7ευρώ αντί για 9!
Μια μανία με έχει πιάσει τώρα τελευταία και λέγεται "bronzers" lol... 
Η Λούσυ λοιπόν από το http://lousousou.blogspot.com/ με "παρέσυρε" θετικά στην αγορά του love to be matte 02 της essence και το έχω ήδη χιλιοφορέσει!! (συνεχίζω ωστόσο να αγαπώ και το Lush-light Bronze της mac από τη baby surf collection).. Σε συνδυασμό με το εκπληκτικό τρισδιάστατο ροζ (το χρώμα νομίζω δεν περιγράφεται με λόγια) ρουζ της Benefit αποτελούν 2 βασικά βήματα στο μακιγιάζ μου εδώ και καιρό!  Μοναδικό μειονέκτημα αποτελεί η υψηλή τιμή του, νομίζω περίπου 32 ευρώ αρχική. Προσωπικά βέβαια ψωνίζω μόνο όταν έχει εκπτώσεις και το είχα αγοράσει με - 25 %! Για την εφαρμογή του bronzer και κυρίως για blending χρησιμοποιούσα το kabuki brush της Body shop που ήταν δωράκι..πολύ βολικό πινελάκι μπορώ να πώ...
Το πρόγραμμα Back to Mac με έχει σώσει, γιατί πολύ απλά σταμάτησα να αγοράζω lipsticks!!Έκανα depot (είναι πανεύκολο,θα σας το δείξω) σε σκιές και ρουζ και έτσι πήρα δωράκι κάποια κραγιονάκια. Ένα αγαπημένο από αυτά είναι λοιπόν το crosswires που είναι Cremesheen.Αυτή η σύσταση μου αρέσει πολύ και το χρώμα είναι τέλειο και άκρως ανοιξιάτικο..Σας κάνω post φωτογραφία γιατί το swatch που έκανα δεν "έδειχνε" καλά το χρώμα, λόγω φωτισμού...



Δεν είναι πολύ ανοιξιάτικο χρώμα ;Σε μένα "βγαίνει" και λίγο πιο έντονο ομολογώ...





Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!! (του Φεβρουαρίου αγορά όμως) ήταν το boi-ing concealer της Benefit! Αυτή η εταιρεία είναι πιστεύω ξεχωριστή..Η σύστασή του είναι τρομερή,τις πιο πολλές φορές δε χρειάζεται καν να το "σετάρω" με πούδρα,δεν κάνει γραμμές και είναι πολύ ενυδατικό! Εγώ φοράω το χρώμα 02, η ποσότητά του είναι 3g και το πήρα πάλι με έκπτωση γύρω στα 19 ευρώ από τα sephora.
Το επόμενο αγαπημένο είναι ευωδιαστό!! Μέχρι να βγάλω τη φώτο για το post μοσχοβόλησε όλο μου το δωμάτιο...και δεν είναι άλλο από το massage bar Heavenilli της Lush! Στην ουσία είναι ενυδατική κρέμα σε στέρεη μορφή που την απλώνουμε στο σώμα (ιδανικά μετά το μπάνιο μας)! Η σύστασή του περιλαμβάνει shea και cocoa butters, jashimne, vanilla και tonka bean! Με την επαφή του σε στεγνό δέρμα, λιώνει και αφήνει μια απίστευτη μυρωδιά και την επιδερμίδα ενυδατωμένη!!

PS:  Αυτά ήταν όλα όσα με έκαναν να αισθάνομαι όμορφα εξωτερικά (τις λίγες μέρες αυτού του μήνα που είχα μυαλό να ασχοληθώ με τον εαυτό μου)... ΑΛΛΑ επειδή η πραγματική ομορφιά βρίσκεται μέσα μας θέλω να πω ένα μεγάλο, τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους φίλους μου που με στήριξαν σε μια πολύ δύσκολη στιγμή που πέρασα και ευτυχώς το πρόβλημα ξεπεράστηκε.. 
Νικολέτα και Μαρία σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για όλα όσα κάνατε.....Οι φίλοι λένε ότι είναι τα αδέρφια που επιλέγουμε, χαίρομαι λοιπόν που σας έχω δίπλα μου στα καλά και στα δύσκολα, έκανα καλή επιλογή!!
Εύχομαι μόνο υγεία και χαμόγελα για όλους μας! Όλα ξεπερνιούνται...η ζωή όμως είναι μια...
Χαμογελάστε της

8 σχόλια:

  1. Όλα είναι τέλεια και περιττό να πω πως τα θέλω!!! ΌΛΑ!!! Έχω και εγώ κάποιες συσκευασίες για Back to Mac και το crosswires της mac δείχνει καταπληκτικό!!!Τέλος συμφωνώ απόλυτα για όσα λες για τους φίλους και είμαι σίγουρη ότι και οι φίλοι σου είναι πολύ περήφανοι που σε έχουν δίπλα τους!!! Φιλάκια πολλά και όλα να είναι περαστικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. molis mou edwses tin pio teleia idea!! giati den eixa skeftei na kanw depot ta mac proionta mou kai na parw lipsticks???
    mporeis na kaneis ena post me odigeies gia depoting?
    episis, tha paw amesws na parw to antiliako.
    oti xreiazomouna!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν Μάρα μου θα κάνω και σήμερα αν μπορέσω το post!Στο youtube έχει αρκετά βιντεάκια! Εγώ έκανα depot σε σκιές και ρουζ και μαζί με συσκευασίες από πούδρα και κονσίλερ που είχα, πηρα 3 ή 4 κραγιόν! Άσε που με τις παλέτες κάνεις και οικονομία, αφού τα προϊόντα είναι φθηνότερα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπεροχα τα αγαπημενα σου.Πες μου αν θελεις για το massage bar Heavenilli της Lush ,που μπορω να το βρω?
    Εισαι πολυ τυχερη που εχεις τετοιες φιλες.Σου ευχομαι μονο χαρες απο εδω και στο εξης:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την εγγραφή και τα καλά σου λόγια! Το Heavanilli το είχα πάρει από το κατάστημα της lush στη Βιέννη τα Χριστούγεννα, αλλά γενικά Lush παραγγέλνω από το αγγλικό site της εταιρείας. Δυστυχώς νομίζω ότι στο αγγλικό site το συγκεκριμένο προϊόν το διαθέτουν μόνο Χριστούγεννα ενώ το αμερικάνικο το έχει σίγουρα, αλλά δε συμφέρει με τα μεταφορικά!Τσέκαρε το βέβαια άμα θες..Σ'ευχαριστώ και πάλι :)

      Διαγραφή
    2. ευχαριστω πολυ για την απαντηση!θα το τσεκαρω γιατι μου εκανε κλικ το συγκεκριμενο!πολλα φιλια!

      Διαγραφή
  5. μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα προσώπου της benefit (concealers, blushes, highlighters etc). Εδώ κι αρκετά χρόνια χρησιμοποιώ μονάχα concealers benefit, το boiing σπανιότερα για διάφορα "σημαδάκια", σπυράκια κλπ και το erase+paste για την περιοχή κάτω από τα μάτια. Κορυφαία και τα δυο.
    Καλορίζικο το blog σου καλή αρχή

    http://ourwalkingclosetssecrets.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την εγγραφή και το καλωσόρισμα στην "blogging παρέα"!Τα benefit είναι απίστευτα προϊόντα δε με έχει απογοητεύσει κανένα μέχρι στιγμής.
      Είδα και το link του blog σας και κάνω αμέσως εγγραφή!!για να τα λέμε
      Φιλιά

      Διαγραφή