Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Wonder woman....outletΓεια σας! Σήμερα ήθελα να σας μιλήσω για μια αγορά που έκανα σχετικά πρόσφατα και πραγματικά άξιζε τα λεφτά της...και είναι η παρακάτω...
από τη σειρά της mac wonder woman! Η σειρά αυτή έχει αρκετό καιρό που κυκλοφόρησε και η τιμή της παλέτας ήταν αρκετά υψηλή..όμως όποιος ψάχνει...βρίσκει... έτσι για δείτε παρακάτω....

Tην αγόρασα μόλις 15 ευρώ από το Fashion Outlet στη Θεσσαλονίκη!! Αν ψάξεις βρίσκεις απίστευτες ευκαιρίες και ειδικά την περίοδο αυτή. Στο συγκεκριμένο κατάστημα ανανεώνουν συχνά το απόθεμα τους και το Γενάρη είχαν και προϊόντα από τη σειρά Baby surf της mac (την οποία είχα λατρέψει)!! Λίγο ψάξιμο και μπορείτε να ανακαλύψετε μικρούς θησαυρούς..... xoxo 3 σχόλια:

  1. Πραγματικά απίστευτη ευκαιρία!!! Τα χρώματα της παλέτας είναι εκπληκτικά!!!Τέλειο post!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η παλέτα είναι εκπληκτική!! Εν τω μεταξύ εμένα ξέρεις ποια χρώματα μου άρεσαν περισσότερο....Το άσπρο και αυτό το έντονο μπλε ηλεκτρίκ!! Τα ΘΕΛΩΩΩΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστώ πολύ κορίτσια! εν τω μεταξύ εγώ συνήθως τα απέφευγα αυτά τα χρώματα αλλά το θεώρησα ευκαιρία και το αγόρασα και την έχω καταευχαριστηθεί,η απόδοση χρώματος είναι σούπερ!!! @glitterglamour17 δυστυχώς δε γνωρίζω αν υπάρχει κάπου ακόμα για να βοηθήσω.. φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή