Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

I am back and...a little update!

Επιστροφή στη βάση! Μετά από πολύ καιρό σας γράφω και σας εύχομαι καλό χειμώνα! Έλειψα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και έτσι σκέφτηκα να κάνω ένα mini update post για όσα έγιναν και για να σας δώσω μια μικρή γεύση για όσα θα ακολουθήσουν. Ο λόγος της απουσίας μου ήταν ευχάριστος,παντρεύτηκα και ήθελα να ζήσω όλη την περίοδο των προετοιμασιών και ο χρόνος ήταν λιγοστός! 
Ευτυχώς όλα πήγαν καλύτερα ακόμα και απο ότι φανταζόμουν και πραγματικά περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ στον γάμο μας και το διασκεδάσαμε αφάνταστα! Το φθινόπωρο είναι περίοδος αλλαγών και νέων ξεκινημάτων. Όσοι σκέφτεστε το βήμα "γάμος",έχω να πω ότι αν είστε σίγουροι για τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να είναι δίπλα σας, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα! Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα, μόνο που προσωπικά για μένα. η καθημερινότητα αποκτά μια πιο γλυκιά νότα.. (ναί θα πείτε είναι ακόμα ο μήνας του μέλιτος..δεν έχετε άδικο..)... και δύσκολα θα έρθουν κάποια στιγμή, αλλά αν το σκεφτείτε καλύτερα δύο είναι πιο δυνατοί απο τον έναν!
Τώρα λοιπόν επιστρέφω πίσω δυναμικά,με πολλές ιδέες για νέες αναρτήσεις σχετικά με προϊόντα που δοκίμασα όλο αυτό το διάστημα αλλά και hauls με κάποιες πρόσφατες αγορές μου! Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι γιατί θα ακολουθήσουν πολλές και ενδιαφέρουσες αναρτήσεις
Ps: Για όποια/ον από εσάς βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας γάμου και θα την ενδιέφερε κάποιο ανάλογο post ( μιας και το έψαξα πολύ το θέμα) ας μου αφήσει ένα σχόλιο ζητώντας μου να κάνω κάποια σχετική ανάρτηση και ευχαρίστως να μεταφέρω τη γνώση μου χαχαχαχαχα!
 Σας φιλώ 
και εύχομαι κάθε ευτυχία!!


8 σχόλια:

  1. Να ζήσετε και καλούς απογόνους! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ζήσετε κ να ευτυχησετε!!! :) εννοείται θα κάνεις ποστ με τα του γάμου.. Να βρίσκεται βρε παιδί μου.. Χαχα ο, τι καλύτερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλές ευχές και από εδώ γλυκιά μου.. Αν και δεν παντρεύομαι θα μου άρεσε να διαβάσω ένα σχετικό ποστ!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να ζήσετε πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι!!!! σας εύχομαι τα καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή