Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Review & Giveaway!!Eyeslices Περιποιηθείτε τα μάτια σας σαν επαγγελματίας!

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι σίγουρη ότι έχετε διαβάσει αρκετά reviews τις τελευταίες μέρες για τα eyeslices, μια γνώμη παραπάνω όμως, ποτέ δεν είναι περιττή.
Όλες νομίζω θα συμφωνήσουμε ότι η περιοχή των ματιών μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση. Έχω διαβάσει έρευνες που λένε ότι η "ηλικία" των ματιών μας φτάνει να είναι 10 φορές μεγαλύτερη από την ημερολογιακή μας ηλικία! Τι καλύτερο λοιπόν από όταν μπορείς να φροντίσεις τα μάτια σου, αφιερώνοντας μόλις 5' ημερησίως?!
Τι είναι όμως τα eyeslices?
Στην ουσία είναι επιθέματα πολυμερούς κρυογέλης, ενός οργανικού συστήματος μετάδοσης συστατικών. Με τον όρο "οργανικό"  εννοείται ότι η κρυογέλη είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός.Διατηρεί την υγρασία της και μεταδίδει τα ευεργετικά της συστατικά στην επιδερμίδα των ματιών, με την προϋπόθεση να φυλάσσεται σε χώρο δροσερό και να μην εκτίθεται στον ήλιο.
Η δράση τους είναι θεραπευτική, προστατευτική και προληπτική. Αυξάνουν το οξυγόνο στα κύτταρα, αναπλάθοντας τους ιστούς τους. Διεγείρουν αποτελεσματικά την κυκλοφορία του αίματος και υπόσχονται να προσφέρουν μια καταπραϋντική και χαλαρωτική αίσθηση. Η δράση τους συνίσταται στο να μειώνουν τους μαύρους κύκλους, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές έκφρασης, αλλά και στο να περιορίζουν την ερυθρότητα και την κούραση της περιοχής των ματιών καθώς και τυχόν αλλεργικών συμπτωμάτων. Ας μη ξεχνάμε ότι η περιοχή των ματιών μας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη,εκτίθεται άμεσα στις κλιματολογικές αλλαγές και πολλές φορές παρουσιάζει αυξημένη ευαισθησία λόγω αυτού.
Τα eyeslices είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, είναι επαναχρησιμοποιήσιμα μέχρι 10-12 χρήσεις, αν ακολουθήσεις τις σωστές οδηγίες φύλαξής τους. Κυκλοφορούν σε διάφορους τύπους: legedaryeyes-για μαύρους κύκλους και σακούλες, iCandyeyes- για  ρυτίδες και λεπτές γραμμές, inVogueeyes-για κόκκινα ερεθισμένα μάτια, happyeyes- για συμπτώματα αλλεργιών καθώς και extremeeyes-ανδρική περιποίηση.
Προσωπικά εκτίμησα ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν περιέχουν βλαβερά συστατικά όπως: Parabens,PPG,Parafin,Silicones, SLES,Phthlates, Mineral oil, Allergens. Ethanolamine, Synthetic Dye,Gluten και φυσικά το γεγονός ότι είναι ενάντια στα πειράματα σε ζώα! Αντίθετα μερικά από τα φυσικά και ευεργετικά συστατικά που εμπεριέχουν είναι τα ακόλουθα: Αλόη ferox, Αχιλλέα, Μελλισοβότανο, Ζαμπούκος, Λευκό λούπινο και αυτά είναι μόνο μερικά από τα τόσο ευεργετικά τους συστατικά.
Ο κύριος Β.Πρωτοπαππάς απο τη Bioin είχε την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει να δοκιμάσω δωρεάν τα professional eyeslices.


Προσωπική εκτίμηση: Τα χρησιμοποιώ εδώ και περίπου 2 βδομάδες. Η αίσθηση που αφήνουν όταν τα τοποθετείς στα μάτια σου, είναι μια αίσθηση δροσιάς αρκετά ευχάριστη. Η χρήση τους είναι πανεύκολη. Καθαρίζουμε την περιοχή των ματιών μας καλά,αφαιρούμε το προστατευτικό κάλυμμα και τοποθετούμε την κρυογέλη στα μάτια μας, πιέζοντας ελαφρά ώστε να εφαρμόσει σωστά γύρω απο την περιοχή. Αφήνουμε να δράσουν για 5' ή και παραπάνω αν το επιθυμούμε και έτσι το δέρμα μας απορροφά όλα τα θρεπτικά συστατικά. Έπειτα αφού τα αφαιρέσουμε, καθαρίζουμε τα μάτια μας απαλά με ένα πανάκι. Προσωπικά μου αρέσει να εφαρμόζω μετά την ενυδατική κρέμα ματιών μου, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα! Τα επανατοποθετούμε στη θήκη τους, ώστε να διατηρήσουν την υγρασία τους για επόμενες χρήσεις και αν το επιθυμούμε πριν την επόμενη χρήση τους, μπορούμε να τα τοποθετήσουμε στο ψυγείο για λίγα λεπτά. Μετά από διάστημα δύο εβδομάδων, παρατήρησα ότι η περιοχή των ματιών μου δείχνει ενυδατωμένη και φωτεινή. Ιδιαίτερο πρόβλημα με μαύρους κύκλους δεν είχα ποτέ, αλλά υποστηρίζουν ότι δρουν θεραπευτικά και σε αυτό τον τομέα. Ακόμα το βλέμμα μου δείχνει αρκετά πιο ξεκούραστο και δεν έχω αυτή τη "βαριά" αίσθηση στα μάτια από κούραση, μιας και περνώ αρκετές ώρες μπροστά στον υπολογιστή και διαβάζοντας. Σχετικά με τη συσκευασία τους βρήκα πολύ βολικό ότι είναι ήδη τοποθετημένες σε ειδική θήκη,έτσι αποφεύγονται οι μολύνσεις αφού φυλάσσονται μέσα σε αυτήν μέχρι την επόμενη εφαρμογή.
Extras: Πέρα από το γεγονός ότι δεν δοκιμάζονται σε ζώα, θα πρέπει να προστεθεί ότι είναι δερματολογικά ελεγμένα και κλινικά δοκιμασμένα, ώστε να μην προκαλούν ερεθισμούς. Ακόμα είναι αντι- βακτηριακά και μπορούν να φορεθούν και από όσους χρησιμοποιούν φακούς επαφής, χωρίς πρόβλημα!
Giveaway time
Και τώρα το καλύτερο κομμάτι! Δύο τυχερές από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν από ένα ζευγάρι eyeslices biotanix! Ένα ενάντια στους μαύρους κύκλους και τις σακούλες και το άλλο για ρυτίδες και λεπτές γραμμές(Λ.Τ 19,90 ευρώ)!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να αφήσετε ένα σχόλιο στην ανάρτηση, όπου θα αναφέρετε το email σας ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας. Ο διαγωνισμός λήγει το Σάββατο 24/11 και η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή (εκτός απροόπτου). Είναι ανοιχτός μόνο για τα μέλη του blog μου που μένουν Ελλάδα. 
Το δώρο του διαγωνισμού προσέφερε ευγενικά η εταιρεία, ωστόσο όσα έγραψα είναι η προσωπική , ειλικρινής μου άποψη για το πως έδρασε το προϊόν στην δική μου επιδερμίδα, καλύπτοντας τις ανάγκες που παρουσιάζει ο δικός μου τύπος δέρματος. 


a Rafflecopter giveaway

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εκπλήξεις...ώστε να μπούμε σε εορταστικό κλίμα
Kisses

22 σχόλια:

  1. απλά τέλειο !!σε ευχαριστούμε και καλή επιτυχία!!
    vasso_farou@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ηθελα πολυ να δοκιμασω αυτο για τους μαυρους κυκλους!εχω εντονους οποτε...ευχαριστουμε!!!
    Gfc-fb magdalene volonaki
    magvol_13@hotmail.com
    @magdalene_13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραίο το δωράκι γλυκιά μου!!! φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ ωραιο!!

    email:eleftheraki0000@gmail.com
    gfc:Eleftheria S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλειο!!!!
    GFC: RenataD
    FB: Renata Love Paul
    Twitter: RenataLovePaul
    E-mail: dj_renata@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγώ πάλι το προβληματάκι με τους μαύρους κύκλους το έχω οπότε καλό θα ήταν να τα δοκίμαζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστούμε,ωραίο δωράκι!gfc:kanelli papadaki , fb:Ellie Pappa ,twitter:@elliepappa, email:pkanelli@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλειος διαγωνισμός!! Ευχαριστούμε!
    kaitlyn.dulcet@gmail.com
    gfc: Kaitlyn Dulcet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι καταπληκτικό δώρο... Πλησιάζουν και γιορτές, το giveaway είναι ό,τι πρέπει!
    mail: f.xanth@gmail.com
    facebook: Φωτούλα Ξανθοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πρέπει να κάνουν καλή δουλειά! Θέλω να τα δοκιμάσω!!
    vasostavr@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλειο δωράκι!
    rousalia.prousali@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. thanks for the giveaway!
    email: domniki.chatzaki@gmail.com
    https://www.facebook.com/menia.chatzaki/posts/561483887201824

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι ωραίο δωράκι δεν έχω δοκιμάσει κάτι παρόμοιο ποτέ!
    email joanna.makeup1982@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Eyxarisoume gia to poly wraio dwro!!
    fanouria20(at)hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή