Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Dermablend Vichy : A different Review

Καλησπέρα!Ελπίζω να είστε όλες καλά..μπαίνω ξανά δυναμικά στο blogging.Μια μετακόμιση βλέπετε δεν σου αφήνει και πολύ ελεύθερο χρόνο μέχρι να τακτοποιηθείς!
Σήμερα θα κάνω ένα review post για να σας πω την άποψή μου για το Dermablend της Vichy. Σίγουρα θα έχετε ξαναδιαβάσει κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.Το διαφορετικό με μένα είναι ότι δεν είχα ξαναφορέσει ποτέ liquid make-up στη ζωή μου. Ωστόσο μια αλλεργία, μου προκάλεσε κοκκινίλες στο πρόσωπο που έπρεπε να καλύψω και ξεκινάω!


Πρόκειται για ένα διορθωτικό make-up με εύπλαστη υφή!Υπόσχεται ματ αποτέλεσμα, χωρίς να δημιουργεί εφέ μάσκας και γυαλάδες!Απευθύνεται σε γυναίκες που επιθυμούν τη μέγιστη κάλυψη χωρίς να "βαραίνει" η επιδερμίδα τους. Επίσης θεωρείται ιδανικό για την κάλυψη ατελειών όπως χρωματικές ανομοιογένειες, σπυράκια, κοκκινίλες και μαύροι κύκλοι! Αυτά όμως μπορείτε να τα διαβάστε και στην συσκευασία, το θέμα είναι η πραγματική του δράση πάνω στην επιδερμίδα μου.
Καθ'όλη τη διάρκεια της αλλεργίας μου εφάρμοζα την απόχρωση 25 Nude και έχω να πώ τα καλύτερα!
Υφή: Εύπλαστη , λεπτόρευστη υφή, που το κάνει εύχρηστο ακόμα και για κάποια ,όπως εγώ, που δεν έχει ξαναφορέσει fond de teint!Δε δημιουργεί παχύ στρώμα και με μια εφαρμογή δίνει την αίσθηση οτι δεν φοράς τίποτα,καλύπτοντας ωστόσο τις ατέλειες!Θα μπορούσα να πώ ότι είναι ένα buildable προϊόν, αφού σε περίπτωση έντονων ατελειών μπορείς να το εφαρμόσεις, επιμένοντας στην προβληματική περιοχή. 
Αποτέλεσμα: Εφαρμόζοντάς το στην επιδερμίδα μου (μεικτός τύπος) ενθουσιάστηκα με το ματ αποτέλεσμα που αφήνει. Αυτό άλλωστε δεν είναι και το ζητούμενο από ένα καλό make-up? Προσωπικά απεχθάνομαι την λιπαρές υφές που αφήνουν γυαλάδα στο πρόσωπο.
Διάρκεια: Οι περισσότερες ώρες που το φόρεσα ήταν περίπου 8-10 ώρες σε μια κοινωνική μου υποχρέωση και παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι τέλους!
Στα συν του έχω να προσθέσω την απουσία αρώματος! Στην ήδη ερεθισμένη επιδερμίδα μου, εκείνη την περίοδο, δεν θα ήθελα να εφαρμόσω προϊόν με έντονη μυρωδιά για να αποφύγω περαιτέρω ερεθισμούς.Ακόμα, αν και τους φθινοπωρινούς μήνες η επιδερμίδα μου παρουσιάζει κάποια ξηρότητα, μαζί με την κάλυψη, το Dermablend μου προσέφερε και ενυδάτωση.Τέλος το γεγονός ότι έχει δείκτη προστασίας SPF 35 το κάνει ακόμα πιο αγαπημένο για μένα, διότι προνοώ χειμώνα καλοκαίρι για την προστασία του δέρματός μου από την ηλιακή ακτινοβολία!
Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις!
Έξτρα tip: Για την ορθότερη εφαρμογή του Dermablend με βοήθησαν ιδιαίτερα οι εσώκλειστες οδηγίες που παρέχονται με τη συσκευασία. Αν θέλετε μπορείτε να τις βρείτε και στο αντίστοιχο site www.vichy.gr

The fun part!Watch it!!



Το προιόν μου στάλθηκε απο την assetogilvy και ευχαριστώ θερμά για αυτό! Ωστόσο το παραπάνω κείμενο περιέχει την προσωπική μου άποψη και κριτική, δεν πληρώνομαι για αυτό 


Kisses

23 σχόλια:

  1. Θελω να σου σχολιασω το βιντεακι... Το ειχα δει πριν απο λιγους μηνες και ειχα εντυπωσιαστει. Για το μεικ απ, τον νεαρο. το τραγουδι...Φοβερο διαφημιστικο βιντεακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ είναι πολύ ευρηματικό βιντεάκι για promotion προιόντος!

      Διαγραφή
  2. Eίσαι πολύ τυχερή που δεν είχε χρειαστεί ποτέ ως τώρα να φορέσεις υγρό make-up!
    Απίστευτο το video! Δεν το είχα ξαναδεί!
    xo
    Eleonor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι οτι με καλύπτει μια bbcream και τώρα που η αλλεργία έχει φύγει το χρησιμοποιώ σε εξαιρετικές περιπτώσεις!!Δε θέλω να τελειώσει!χαχαχα Φιλια

      Διαγραφή
  3. Fainetai poly kalo proion tha ithela ki ego kapoia stigmi na to dokimaso gia na do to apotelesma tou!!! Oraio review kai fysika to video ta spaei! :) filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Με ξάφνιασε ευχάριστα αυτό το makeup!φιλακια

      Διαγραφή
  4. Έχω διαβάσει τόσο καλές κριτικές που έχει μπει στη λίστα αγορώ μου! Πολύ χρήσιμο το post σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ωραίο post πραγματικά, το χρησιμοποιώ και εγω περισσοτερο σαν επιπλεον καλυψη σε καποιες ατελειες και οχι σε ολο το προσωπο αλλα ειναι πραγματικα καλο. Θα το δοκιμασω και σε πληρη καλυψη.
    http://fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ για τα καλά λόγια!Το χρησιμοποιώ και γω τοπικά αλλά κατά την αλλεργία που το έβαλα σε όλο το πρόσωπο δε μου δημιούργησε κανέναν επιπλέον ερεθισμό ούτε μου ξέρανε την ήδη ευαίσθητη επιδερμίδα μου!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραίο post! Πρέπει να το δοκιμάσω οπωσδήποτε γιατί το δέρμα μου είναι αρκετά ευαίσθητο και παρουσιάζει κοκκινίλες και η bb cream που φοράω δεν τις καλύπτει αρκετά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ σε καταλαβαίνω και γω αν και δε χρειάζομαι κάλυψη, ειδικά τον χειμώνα με το κρύο..οι κοκκινίλες είναι πρόβλημα!Φιλια

      Διαγραφή
  7. αυτο ηθελα να δοκιμασω κ γω αλλα μου εστειλαν αλλο που ενω μαρεσει πολυ δεν ειναι κ το απολυτα σωστο ειναι αντιγηραντικο ..
    στην επομενη μου αγορα θα το παρω το οτι δεν σου εκανε ερεθισμο ειναι πολυ βασικο
    thank you for sharing :)

    φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όντως το άλλο που έστειλαν είναι για μεγαλύτερες ηλικίες απο οσα έχω ακούσει!πάντως αυτό με βόλεψε ειδικά με την αλλεργία..λούστηκα με ένα δείγμα σαμπουάν και κρέμα petite marsailes και μόλις βγήκα από το μπάνιο είχα κοκκινίλες στο πρόσωπο που έφυγαν μεν αλλα σταδιακά, μάλλον ήμουν αλλεργική σε κάποιο έλαιο! φιλια

      Διαγραφή
  8. Είναι κάτι που καιρό τώρα θέλω να δοκιμάσω και τώρα που διάβασα ότι στην λιπαρή επιδερμίδα ''κάθεται'' μια χαρά...θα το πάρω με πρώτη ευκαιρία!!!! Γνωρίζεις καθόλου την τιμή του???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. de to syzhtw einai teleio proion! to xrhsimopoiw k egw pista k prosferei teleia kalypsh xwris na mou dhmiourgei kanenan erethismo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οκ ήξερα ότι ήταν πολύ καλυπτικό αυτό το make up αλλά μετά απο αυτό το βίντεο έχω σοκαριστεί!! το θέλω τώρα :p

    http://a-touch-of-colour-by-f.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα συμφωνήσω! Το συγκεκριμένο make up όχι απλά μου καλύπτει ατέλειες και δεν γυαλίζει το πρόσωπο αλλά όσο πιο πολύ το φοράω (δηλαδή σε καθημερινή βάση) φεύγουν και τα σπυράκια!!! το λατρεύω!!! έχω δοκιμάσει και διαφορετικά αλλά πραγματικά δεν έχω μείνει με κανένα τόσο ευχαριστημένη! και θεωρώ οτι η τιμή του για την ποιότητα του είναι αρκετά καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγώ έχω βρει τιμή στο internet 15.50€!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γεια σας, πολυ ωραιο το post σου.. :) !
    ωραιο φαινεται το προιον αλλα δεν ξερω αν θα μου ταιριαζε, εχω λιπαρο δερμα με λιγα μαυρα στιγματα στη μυτη κ φοβαμαι μηπως μου ξαναφουντωσουν καποια σπυρακια- επειδη το προιον δεν ειναι μαρκας aknicare, avene κλπ...
    εσυ τι λες..? :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χωρίς να είμαι ειδικός δε νομίζω οτι το συγκεκριμένο θα δημιουργουσε πρόβλημα!ουτως ή αλλως η vichy σαν εταιρεια φροντιζει για τους προβληματικους τύπους δέρματος!γενικά πάντως δεν εχω ακουσει αρνητικές κριτικές ακόμα και απο άτομα με σοβαρό πρόβλημα ακμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή