Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

INGLOT means ... Freedom...Freedom system!!

Hi girls!!! Πέρασε λίγος καιρός από την τελευταία ανάρτηση γι'αυτό σκέφτηκα να κάνω ένα post που να αφορά την εταιρεία Inglot!
Η Inglot είναι πολωνική εταιρεία, με επαγγελματικής ποιότητας προϊόντα και στην Ελλάδα έχει ένα χρόνο περίπου που άνοιξε υποκατάστημα, στη Θεσσαλονίκη!!!!!(βάζω θαυμαστικά γιατί ακόμα και μεις ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα που μια εταιρεία άνοιξε πρώτα εδώ υποκατάστημα και όχι στην Αθήνα). Η ποικιλία θα μπορούσα να πω είναι τεράστια και οι τιμές πολύ προσιτές! Έχουν ήδη κερδίσει έδαφος στο εξωτερικό και πολλοί youtubers συγκρίνοντάς τα με προϊόντα Mac τα βρίσκουν ισάξια και ορισμένα ακόμα και καλύτερα!
Ένα σύστημα που ακολουθεί η εταιρεία ονομάζεται freedom system! Πιο συγκεκριμένα: επιλέγεις μέσα από μια ποικιλία από παλέτες την παλέτα που ταιριάζει με τις ανάγκες σου (πχ. υπάρχει παλέτα για 2-3-5-10...σκιές, ή για 4 σκιές και ένα ρουζ ή μόνο για ρουζ - πούδρα ή για κραγιόν ή για κονσίλερ κοκ).
Παρακάτω θα σας δείξω κάποια νέα αποκτήματα και μετά την δική μου παλέτα!
Λοιπόν πριν λίγες μέρες πέρασα από την Inglot και με την βοήθεια των , ευγενέστατων, makeup artists αγόρασα τα εξής:

















AMC shine24 - AMC shine25 - DS 461 - MATTE 368 - 

Βασικά ήθελα να πάρω κάποιες σκιές και η κοπέλα με έπεισε να δοκιμάσω και την καλοκαιρινή μάσκαρα σε χρώμα, επέλεξα το μπλε, όπως βλέπετε. Οι τιμές των σκιών ήταν 6 ευρώ η μία και είναι άλλες 2,3- 2,5g και άλλες 3,5 g! Η απόδοση χρώματος είναι απίστευτη (θα βάλω φώτο) και η μασκαρά είναι 8,5ml και κοστίζει 9 ευρώ! 

Τα βρίσκω υπέροχα χρώματα τα οποία μπορώ να συνδυάσω σε πολύ όμορφα καλοκαιρινά και όχι μόνο μακιγιάζ! Η αντιστοιχία τιμής - ποιότητας σ' αφήνει σίγουρα ικανοποιημένη και χωρίς ενοχές ότι ξόδεψες μια περιουσία...
Παρακάτω σας δείχνω την παλέτα μου, μαζί και με κάποιες ακόμα σκιές που είχα αγοράσει τον χειμώνα:



Η κάτω αριστερά σκιά ,είναι από τη σειρά των τριπλών σκιών που διαθέτει η Inglot και τώρα για το καλοκαίρι είδα μια τρομερή τριπλέτα σε πορτοκαλί αποχρώσεις. Η τιμή απ'όσο θυμάμαι είναι ίδια ή 7 ευρώ (θα σας γελάσω). Όπως φαίνεται χρειάζομαι μεγαλύτερη παλέτα!! Ακόμα έχω δοκιμάσει και τα κραγιόν του freedom system και έμεινα πολύ ευχαριστημένη, αλλά δυστυχώς δε "δείχνουν" με τίποτα σε φώτο οπότε δε σας τα δείχνω!
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως υπάρχουν οικονομικές και άκρως ποιοτικές λύσεις για μας που μας αρέσουν τα καλλυντικά και μια σκιά παραπάνω ή ένα ρουζάκι ποτέ δεν είναι αρκετό :D!!! 
Έχετε δοκιμάσει προϊόντα της Inglot? Τι σας άρεσε και τι όχι?

Φιλιά
Μαρία 




13 σχόλια:

  1. Επισκέψου το blog μου έχεις βραβειάκι!!!
    http://studyaboutfashion.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ είναι πανέμορφο!καλή επιτυχία στις εξετάσεις!!

      Διαγραφή
  2. αχ τελειααα!αν μπορεις κανε ενα swatch στη μασκαρα να δουμε πως βγαινει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσπαθησα αλλα δεν εδειχνε στις φωτο προφανως λογω φωτισμού!θα προσπαθήσω πάλι αλλιώς θα ψάξω μήπως βρω κάποια της εταιρείας να ανεβάσω στο twitter!
      Φιλιά

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία όλα! :)
    Με γειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!απόλαυσα τα ψώνια εκείνη την μέρα είναι η αλήθεια και χωρίς ενοχές λόγω της τιμής!φιλιά

      Διαγραφή
  4. Ευχαριστώ πολύ!!είναι πολύ γλυκό!!φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα όλα!! Θα πάω κι εγώ να επισκεφτώ την Inglot τώρα που ήρθε Αθήνα! Είμαι η νέα σου follower!! xx Menia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ για την εγγραφή!είδα οτι έχεις και συ blog!είμαι και γω πλέον μέλος του!φιλια

      Διαγραφή