Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Βροχή...προσφορών!! BIOTEN & GARNIER

Καλησπέρα όμορφες!!Λοιπόν σε μια βόλτα μου στα μαγαζιά το προηγούμενο Σάββατο συνάντησα τόσες προσφορές που ήταν αδύνατον να αντισταθώ! Αν ψάξεις λίγο βρίσκεις πραγματικά πολύ συμφέρουσες προσφορές  για τις αγορές σου και έτσι προμηθεύτηκα τα παρακάτω πραγματάκια!
Αρχικά επισκέφθηκα τα Hondos Center με σκοπό να προμηθευτώ προϊόντα Bioten και με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα οτι είχαν έκπτωση - 20%! Αγόρασα λοιπόν τα παρακάτω:
Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ τα είχα ξαναδοκιμάσει και είχα μείνει πολύ ικανοποιημένη αλλά τα άλλα δύο προϊόντα με εξέπληξαν! 
Δε μπορούσα ποτέ να σκεφτώ πως 2 τόσο οικονομικά προϊόντα θα ήταν τόσο καλά! Αρχικά το ντεμακιγιάζ ματιών με Vitamin B5 125ml , αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ από τα μάτια μου χωρίς να τα επιβαρύνω τρίβοντάς τα και παράλληλα ενυδατώνει τις βλεφαρίδες! Από την άλλη η ενυδατική κρέμα Cotton herbamilk & Vitamin E 50 ml πέρα του ότι μυρίζει υπέροχα ενυδατώνει απίστευτα την ευαίσθητη επιδερμίδα μου! Όπως αναγράφεται στη συκευασία είναι κατάλληλη για ηλικίες 25 - 35. Προσωπικά τη χρησιμοποιώ περισσότερο το βράδυ και το πρωί ξυπνάω φρέσκια και ανανεωμένη! Όλα μαζί μου κόστισαν σχεδόν 9 ευρώ! Απίστευτο?
Την ίδια μέρα πήγα στο σούπερ μάρκετ για τα καθιερωμένα ψώνια της εβδομάδας και το έμπειρο μάτι μου (γελάμε εδώ) έπεσε πάνω σε προσφορά πάλι! - 20% σε προϊόντα Garnier!! Ήθελα εδώ και καιρό να δοκιμάσω το Cafeine Roll-on (fair skin tone) και άδραξα την ευκαιρία!
Τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι'αυτό το προϊόν! Είναι τέλειο! Το χρησιμοποιώ καθημερινά μόνο του ή και σε συνδυασμό με το κονσίλερ μου και μου προσφέρει λάμψη στο βλέμμα και ενυδάτωση στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.. Βέβαια δε ξέρω αν θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες κάποιας κοπέλας με  μεγάλο πρόβλημα μαύρων κύκλων, αλλά στη δικιά μου περίπτωση είναι πολύ βολικό!
Αυτά ήταν τα πραγματάκια που αγόρασα και επειδή διανύουμε δύσκολους καιρούς θα ακολουθήσουν και άλλα ανάλογα posts με προσφορές που τυχόν βρίσκω!
Σας εύχομαι να είστε καλά και να χαμογελάτε στη ζωή καθημερινά!

15 σχόλια:

  1. Μαράκι μου, το post σου είναι άκρως ενδιαφέρον και χρήσιμο!Θα δοκιμάσω σίγουρα κάποια από τα προϊόντα που δείχνεις γιατί και εμένα μου φαίνονται αποτελεσματικά και σε πολύ προσιτές τιμούλες!!!Μπράβο!!!

    innikolskitchen.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thanks sweetie!!!ψαχνω ψαχνω προσφορές!η φτωχεια θέλει καλοπεραση!
      χαχχαχαχαχαχ

      Διαγραφή
  2. Την προσφορά της Bioten την είδα.. Αλλά την άλλη πρέπει να την ψάξω μου φαίνεται!! :)
    Με γεια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε γνωρίζω αν είναι ακόμα αλλά εγω το πήρα απο το Μασούτη (Θεσ/νικη)!ελπίζω να βρείς κάτι αντίστοιχο
      Φιλιά

      Διαγραφή
  3. exw diavasei ta kalhtera kai apo reviews kai genika gia ta bioten .. kai einai kai panfthina kapia stigmh tha paw na parw ola ta proionta ola omws :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οντως είναι τόσο οικονομικά! αναλογικά με την τιμή η ποιότητα τους είναι μια χαρα για μενα
      Φιλιά

      Διαγραφή
  4. Tha ithela toso poli na mporw na xrisimopoiw proionta Bioten alla distixws to derma mou den ta paei kala mazi tous..
    Oso gia ro roll-on tis Garnier to latrevw! Exw paratirisei pws otan kanei ta matia mou na fainontai ksekourasta!
    Megeia sou!
    Oti prosfores vriskoume einai kalo na tis moirazomaste opws les k esi!

    xoxo
    Peggy
    beautyjunkiepeggy.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χρησιμοποιώ μια βδομάδα ελπίζω να μην βγάλει κάτι αργότερα αλλά μέχρι στιγμής είναι σούπερ! αυτό που με ξάφνιασε και μενα όμως πιο πολύ είναι το roll on εχω βάλει στην ακρη το κονσιλερ!είναι πολύ πιο ελαφρύ και ενυδατικο παράλληλα!τέλειο συμφωνώ!!

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!είσαι πολύ γλυκιά!καλή αρχή

      Διαγραφή
  6. exeis vraveiaki !! :)http://kgreekbeautyblog.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και καθυστερημένα ευχαριστώ πολύ! Θα ετοιμάσω post!!
      Φιλιά

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραία τα προϊόντα της Bioten!!!Είναι ήδη πάρα πολύ οικονομικά χωρίς προσφορά,πόσο μάλλον με -20%!!!!!!! Τέλειες οι αγορές σου Μαράκι!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραία όλα!! Θέλω να δοκιμάσω κι εγώ το Cafeine Roll-on έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια. Έχεις βραβείο από μένα! http://menia-prettylittlethings.blogspot.gr/2012/06/award-time.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθυστερημένα μεν αλλά ευχαριστώ τόσο πολύ! Ετοιμάζω post!
      Φιλιά

      Διαγραφή