Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Mastic Spa sponsored giveaway!! Liposvelte fast action gel

Όπως σας είχα υποσχεθεί μετά από το χθεσινό μου review (masticspa-sodis-laboratories-review) για τα υπέροχα προϊόντα των masticspa ακολουθεί σήμερα ο διαγωνισμός!
10 τυχερές λοιπόν από σας θα κερδίσουν από ένα θερμαντικό gel κατά της κυτταρίτιδας! Ένα δερματολογικά ελεγμένο προϊόν που είμαι σίγουρη, ότι είναι το ίδιο ποιοτικό με τα υπόλοιπα προϊόντα που ήδη δοκίμασα.  
Τα δώρα του διαγωνισμού είναι μια ευγενική χορηγία των Mastic spa Sodis Laboratories και τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως γι'αυτό. Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερωθείτε για τα υπόλοιπα προϊόντα μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της εταιρείας masticspa.




a Rafflecopter giveaway

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παραπάνω φόρμα. Προσοχή οι δύο πρώτοι όροι είναι υποχρεωτικοί, οπότε αν δεν τους ακολουθήσετε η συμμετοχή σας ακυρώνεται. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 10 μέρες και απευθύνεται στους αναγνώστες του blog μου που μένουν Ελλάδα. Αν είστε κάτω των 18 παρακαλώ να έχετε την άδεια των κηδεμόνων σας, ώστε να μου αποστείλετε, σε περίπτωση που κερδίσετε, στοιχεία επικοινωνίας. Τα δώρα θα σταλούν στους νικητές με ταχυδρομείο και δε φέρω καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή αλλοίωση που μπορεί να δεχτεί το προϊόν κατά τη μεταφορά! Οι νικητές θα ενημερωθούν με email, αν κάποιος δεν απαντήσει μέσα στο χρονικό διάστημα που θα ορίσω τότε, θα επαναλάβω την κλήρωση. 
Καλή επιτυχία σε όλους!!!!
Kisses 

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

MasticSpa sodis laboratories REVIEW!

Καλησπέρα κορίτσια!Σήμερα κατάφερα να κάνω ένα post που ήθελα να ανεβάσω από χθές, ώστε να μοιραστώ μαζί σας τη γνώμη μου για τα προϊόντα mastic spa.
Κάποτε είχα ακούσει να μιλάνε για το δέντρο που δακρύζει,για να προσφέρει στον άνθρωπο τις πολύτιμες ιδιότητές του...τη μαστίχα! Η μυρωδιά της αυθεντικής μαστίχας Χίου έχει σημαδέψει τα παιδικά μου χρόνια, όπου στο σπίτι υπήρχε πάντα ένα κουτάκι με τα "πολύτιμα" αυτά δάκρυα έτοιμα για να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες μαγειρικές συνταγές. Τότε όμως αγνοούσα την εφαρμογή αυτού του υλικού στην κοσμετολογία. Όταν τα masticspa άνοιξαν το κατάστημά τους στην πόλη μου,είχα γίνει φανατική θαυμάστρια και ας ήμουν ακόμα μαθήτρια. 
Πίσω όμως από αυτή την εταιρεία υπάρχει μια παράδοση χρόνων, που ξεκινά από το 1875, όταν ο Γιάννης Σόδης άνοιξε το πρώτο του φαρμακείο στην Κωνσταντινούπολη! Μέσα από μια ανοδική πορεία, δημιούργησε εκατοντάδες είδη και εφαρμογές της μαστίχας στην κοσμετολογία χρησιμοποιώντας μαστίχα, μαστιχέλαιο και μαστιχόνερο. Με προδρόμους αυτές τις ερευνητικές προσπάθειες τα masticspa συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να δημιουργούν προϊόντα που εναρμονίζουν την γνώση της παράδοσης, με τις σύγχρονες ανάγκες μας. 
Ο κύριος Γιώργος Σόδης είχε την ευγενή καλοσύνη να μου αποστείλει ορισμένα προϊόντα  ώστε να τα δοκιμάσω και να εκφράσω την ειλικρινή μου άποψη.


Αρχίζω λοιπόν και σας προετοιμάζω ότι είμαι ενθουσιασμένη! Τα προϊόντα που μου αποστάλθηκαν αφορούσαν σε περιποίηση σώματος, μαλλιών και φροντίδα ματιών.

Mastic glow shampoo (mastic glow shampoo): Σαμπουάν λάμψης για κανονικά και ξηρά μαλλιά. Περιέχει μαστίχα, μαστιχέλαιο, προβιταμίνη Β5, γάλα αμυγδαλιάς, κρασί,σπόρους σταφυλιού, εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και gingko από βιολογικές καλλιέργειες. Αν και έχω πολύ "δύσκολα" βαμμένα-μαλλιά κάλυψε πλήρως τις ανάγκες μου για ενυδάτωση και θρέψη της τρίχας. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα πόσο ενυδατωμένα θα μπορούσαν να δείχνουν τα μαλλιά μου ακόμα και χωρίς τη χρήση μάσκας. Η μυρωδιά του, ήταν αυτό που με κέρδισε. Ευωδιαστή, "ζεστή"μυρωδιά που παρέμεινε στα μαλλιά μου για τουλάχιστον μια μέρα. Δε θέλω να τελειώσει!Σίγουρα θα το αγόραζα και θα το συνδύαζα και με το αντίστοιχο conditioner.
Olive body scrub : Τονωτικό απολεπιστικό γαλάκτωμα σώματος. Περιέχει μαστίχα, μαστιχέλαιο, ελαιόλαδο, κόκκους από κουκούτσια ελιάς, tea tree oil, αμυγδαλέλαιο, macademia oil.
Πρόκειται για ένα απαλό, ενυδατικό και αναζωογονητικό απολεπιστικό γαλάκτωμα σώματος που καθαρίζει σε βάθος τους πόρους της επιδερμίδας,αφήνοντάς την ενυδατωμένη. Όταν το παρέλαβα ήμουν διστακτική στο να το χρησιμοποιήσω, λόγω κάποιων ευρυαγγειών που έχω. Το χρησιμοποιώ εδώ και δύο βδομάδες και έχει πάρει τη θέση του στην καθημερινή περιποίηση του σώματός μου. Είναι όντως τόσο απαλό και ήπιο, πράγμα που το κάνει κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα μου.Απολεπίζει όσο χρειάζομαι χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς. Κάνει καλή δουλεία αφού κάποιες θυλακίτιδες που μου δημιουργούνται συχνά από την αποτρίχωση, δεν παρουσιάστηκαν αυτό τον μήνα. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω κάποιο απολεπιστικό προσώπου, αφού και για το πρόσωπο προτιμώ τη χρήση ήπιων απολεπιστικών μέ κόκκους.
Cocoa Vanilla butter very dry skins(cocoa vanilla butter): Πλούσια κρέμα σώματος 24ωρης ενυδάτωσης με βούτυρο κακάο,βούτυρο βουτυροσπέρμου, μαστιχέλαιο, σέα βούτυρο και εκχυλίσματα βανίλιας , αγριοκάστανου και καλέντουλας. Έχω τρέλα με τις γλυκιές μυρωδιές και όπως καταλαβαίνετε από τα συστατικά που αναφέρω παραπάνω, αυτή η κρέμα δε θα μπορούσα να μην γίνει αγαπημένη μου. Μυρίζει θεσπέσια, έχει πλούσια υφή, μιας και απευθύνεται σε ξηρές επιδερμίδες και ενυδατώνει άμεσα το δέρμα μου.Το ότι μυρίζει υπέροχα το ανέφερα ήδη (σωστά;), μακάρι να μπορούσα να περιγράψω το πόσο διάρκεια έχει αυτή η υπέροχη μυρωδιά. Στο δικό μου δέρμα, που το χειμώνα έχει άμεση ανάγκη για ενυδάτωση απορροφούνταν, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας! Ωστόσο δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες ενυδάτωσης και κάτι που λειτουργεί σε μένα μπορεί στο δικό σας δέρμα να "πέφτει" βαρύ οπότε επιλέξτε το προϊόν που καλύπτει τις προσωπικές σας ανάγκες.
Masticeye serum anti-wrinkle eye serum (masticeye serum): Αντιρυτιδικός ορός ματιών κατά των σακούλων και των μαύρων κύκλων. Περιέχει μαστίχα, μαστιχέλαιο, σύμπλεγμα λεκιθίνης- καφείνης, φυτικά εκχυλίσματα phytodermina lifting, jojoba oil, μέλι, καλέντουλα και χαμομήλι. Στην ουσία είναι ένας αντιρυτιδικός ορός ταχείας δράσης, που μειώνει παράλληλα τους μαύρους κύκλους και τις μικρορυτίδες. Έχει ευχάριστο άρωμα και "λεπτή" υφή. Μειώνει το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών, συσφίγγοντας παράλληλα την επιδερμίδα. Τοποθετείται πριν την εφαρμογή της κρέμας ματιών. Ευτυχώς ακόμα δεν έχω ρυτίδες στα μάτια, αλλά όπως έχω αναφέρει και παλιότερα η περιοχή των ματιών χρειάζεται ιδιαίτερη προληπτική φροντίδα,γιατί είναι απο τις πρώτες που επηρεάζει ο χρόνος. Επειδή γενικότερα άρχισα να φροντίζω ιδιαίτερα αυτή την περιοχή, συνδύασα τη χρήση του ορού με την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας ματιών μου και 2-3 φορές την εβδομάδα τοποθετούσα την κρυογέλη. Αν και δεν έχω πρόβλημα μαύρων κύκλων η περιοχή των ματιών μου δείχνει πολύ πιο φωτεινή και αναζωογονημένη, τόσο που πολλές φορές δε χρησιμοποιώ ούτε εκείνο το λίγο κονσίλερ που εφάρμοζα για προσθέσω λάμψη στο βλέμμα μου. Σίγουρα λοιπόν η πρόληψη είναι η καλύτερη κίνηση.
Liposvelte chocomastic(Liposvelte chocomastic): Κρέμα κατά της κυταρρίτιδας. Περιέχει μαστίχα, μαστιχέλαιο, εκχυλίσματα kola, εκχυλίσματα καλέντουλας, αγριοκάστανου & ruscus, καφεΐνη  λανολίνη, Iodotrat, κακάο. Υπόσχεται ότι μειώνει σταδιακά τις "ρυτίδες" που προκαλούνται από την κυτταρίτιδα  αλλάζοντας την τραχιά όψη της επιδερμίδας. Επίσης βοηθά στη λιποδιάλυση και στην απώλεια πόντων, ενυδατώνοντας και παράλληλα συσφίγγοντας το δέρμα. Το χρησιμοποιώ ακόμα σταθερά σε καθημερινή βάση γιατί θέλω πραγματικά να δω την εξέλιξή του. Έχω να παρατηρήσω ότι σε αντίθεση με άλλα αντίστοιχα προϊόντα που έχω δοκιμάσει, μυρίζει πολύ ευχάριστα, σαν κρέμα σώματος. Έχει μια ήπια θερμαντική δράση, πράγμα που με έχει βολέψει πολύ γιατί δεν αντέχω αντίστοιχες κρέμες που κοκκινίζουν το δέρμα και αφήνουν την αίσθηση ότι καίγεσαι. Τοποθετήστε το στην προβληματική περιοχή και περιμένετε λίγο να απορροφηθεί (απορροφάται γρήγορα) πριν βάλετε ρούχα. Ωστόσο δεν είναι λογικό να παρατήρησα κάποια τραγική διαφορά μέσα σε μόλις 1.5 βδομάδα χρήσης του. Ας μην ξεχνάμε ότι η κυτταρίτιδα είναι συνύφανση των διατροφικών μας επιλογών και του τρόπου ζωής που ακολουθούμε. Έτσι παράλληλα με τη χρήση του liposvelte ξεκίνησα δίαιτα και θα εντάξω και άσκηση στην καθημερινότητα μου και μόλις δω τα αποτελέσματα θα επανέλθω με καινούργιο post. "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και το σημαντικότερο όλων είναι ότι όλα αυτά τα προσφέρει μια εταιρεία ελληνική! Χωρίς να θέλω να ακουστώ κλισέ, είναι σημαντικό να στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα  και να εμπιστευόμαστε εταιρείες ελληνικές που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αντίστοιχους μεγάλους οίκους του εξωτερικού.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμα μια φορά τον ευγενέστατο κύριο Σόδη για τα προϊόντα που επέλεξε να μου στείλει.
Οι επιλογές του ήταν σα να γνώριζε τις ανάγκες μου, πολύ εύστοχες. Να τονίσω επίσης ότι το παραπάνω κείμενο είναι η δική μου προσωπική άποψη για το πως έδρασαν τα συγκεκριμένα προϊόντα πάνω μου. Δε σημαίνει ότι έχουν καθολική ισχύ τα όσα λέω. Ας μην ξεχνάμε ότι καθένας μας είναι διαφορετικός και αυτό άλλωστε είναι και το γοητευτικό κομμάτι στη ζωή.




ps: Επειδή ήδη το post είναι τεράστιο μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθεί διαγωνισμός με την ευγενική χορηγία των masticspa που θα ανακοινωθεί αργότερα ή αύριο.

Eyeslices Winners!!



Καλημέρα!!Οι αϋπνίες μου συνεχίζονται..σας είχα υποσχεθεί πολλά για σήμερα αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να ανεβάσω το post review Mastic spa, ακόμα δεν έχω συνέλθει εντελώς απο το κρύωμα..θα ανέβει όμως αύριο διπλό post μαζί με τον διαγωνισμό..
Τώρα οι νικήτριες των eyeslices είναι οι παρακάτω. Έστειλα mail και στους δυο νικητές και σε περίπτωση που δεν λάβω απάντηση θα επαναλάβω την κλήρωση!Συγχαρητήρια και καλή τύχη την επόμενη φορά στις υπόλοιπες!
a Rafflecopter giveaway

Kisses

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Review & Giveaway!!Eyeslices Περιποιηθείτε τα μάτια σας σαν επαγγελματίας!

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι σίγουρη ότι έχετε διαβάσει αρκετά reviews τις τελευταίες μέρες για τα eyeslices, μια γνώμη παραπάνω όμως, ποτέ δεν είναι περιττή.
Όλες νομίζω θα συμφωνήσουμε ότι η περιοχή των ματιών μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση. Έχω διαβάσει έρευνες που λένε ότι η "ηλικία" των ματιών μας φτάνει να είναι 10 φορές μεγαλύτερη από την ημερολογιακή μας ηλικία! Τι καλύτερο λοιπόν από όταν μπορείς να φροντίσεις τα μάτια σου, αφιερώνοντας μόλις 5' ημερησίως?!
Τι είναι όμως τα eyeslices?
Στην ουσία είναι επιθέματα πολυμερούς κρυογέλης, ενός οργανικού συστήματος μετάδοσης συστατικών. Με τον όρο "οργανικό"  εννοείται ότι η κρυογέλη είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός.Διατηρεί την υγρασία της και μεταδίδει τα ευεργετικά της συστατικά στην επιδερμίδα των ματιών, με την προϋπόθεση να φυλάσσεται σε χώρο δροσερό και να μην εκτίθεται στον ήλιο.
Η δράση τους είναι θεραπευτική, προστατευτική και προληπτική. Αυξάνουν το οξυγόνο στα κύτταρα, αναπλάθοντας τους ιστούς τους. Διεγείρουν αποτελεσματικά την κυκλοφορία του αίματος και υπόσχονται να προσφέρουν μια καταπραϋντική και χαλαρωτική αίσθηση. Η δράση τους συνίσταται στο να μειώνουν τους μαύρους κύκλους, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές έκφρασης, αλλά και στο να περιορίζουν την ερυθρότητα και την κούραση της περιοχής των ματιών καθώς και τυχόν αλλεργικών συμπτωμάτων. Ας μη ξεχνάμε ότι η περιοχή των ματιών μας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη,εκτίθεται άμεσα στις κλιματολογικές αλλαγές και πολλές φορές παρουσιάζει αυξημένη ευαισθησία λόγω αυτού.
Τα eyeslices είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, είναι επαναχρησιμοποιήσιμα μέχρι 10-12 χρήσεις, αν ακολουθήσεις τις σωστές οδηγίες φύλαξής τους. Κυκλοφορούν σε διάφορους τύπους: legedaryeyes-για μαύρους κύκλους και σακούλες, iCandyeyes- για  ρυτίδες και λεπτές γραμμές, inVogueeyes-για κόκκινα ερεθισμένα μάτια, happyeyes- για συμπτώματα αλλεργιών καθώς και extremeeyes-ανδρική περιποίηση.
Προσωπικά εκτίμησα ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν περιέχουν βλαβερά συστατικά όπως: Parabens,PPG,Parafin,Silicones, SLES,Phthlates, Mineral oil, Allergens. Ethanolamine, Synthetic Dye,Gluten και φυσικά το γεγονός ότι είναι ενάντια στα πειράματα σε ζώα! Αντίθετα μερικά από τα φυσικά και ευεργετικά συστατικά που εμπεριέχουν είναι τα ακόλουθα: Αλόη ferox, Αχιλλέα, Μελλισοβότανο, Ζαμπούκος, Λευκό λούπινο και αυτά είναι μόνο μερικά από τα τόσο ευεργετικά τους συστατικά.
Ο κύριος Β.Πρωτοπαππάς απο τη Bioin είχε την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει να δοκιμάσω δωρεάν τα professional eyeslices.


Προσωπική εκτίμηση: Τα χρησιμοποιώ εδώ και περίπου 2 βδομάδες. Η αίσθηση που αφήνουν όταν τα τοποθετείς στα μάτια σου, είναι μια αίσθηση δροσιάς αρκετά ευχάριστη. Η χρήση τους είναι πανεύκολη. Καθαρίζουμε την περιοχή των ματιών μας καλά,αφαιρούμε το προστατευτικό κάλυμμα και τοποθετούμε την κρυογέλη στα μάτια μας, πιέζοντας ελαφρά ώστε να εφαρμόσει σωστά γύρω απο την περιοχή. Αφήνουμε να δράσουν για 5' ή και παραπάνω αν το επιθυμούμε και έτσι το δέρμα μας απορροφά όλα τα θρεπτικά συστατικά. Έπειτα αφού τα αφαιρέσουμε, καθαρίζουμε τα μάτια μας απαλά με ένα πανάκι. Προσωπικά μου αρέσει να εφαρμόζω μετά την ενυδατική κρέμα ματιών μου, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα! Τα επανατοποθετούμε στη θήκη τους, ώστε να διατηρήσουν την υγρασία τους για επόμενες χρήσεις και αν το επιθυμούμε πριν την επόμενη χρήση τους, μπορούμε να τα τοποθετήσουμε στο ψυγείο για λίγα λεπτά. Μετά από διάστημα δύο εβδομάδων, παρατήρησα ότι η περιοχή των ματιών μου δείχνει ενυδατωμένη και φωτεινή. Ιδιαίτερο πρόβλημα με μαύρους κύκλους δεν είχα ποτέ, αλλά υποστηρίζουν ότι δρουν θεραπευτικά και σε αυτό τον τομέα. Ακόμα το βλέμμα μου δείχνει αρκετά πιο ξεκούραστο και δεν έχω αυτή τη "βαριά" αίσθηση στα μάτια από κούραση, μιας και περνώ αρκετές ώρες μπροστά στον υπολογιστή και διαβάζοντας. Σχετικά με τη συσκευασία τους βρήκα πολύ βολικό ότι είναι ήδη τοποθετημένες σε ειδική θήκη,έτσι αποφεύγονται οι μολύνσεις αφού φυλάσσονται μέσα σε αυτήν μέχρι την επόμενη εφαρμογή.
Extras: Πέρα από το γεγονός ότι δεν δοκιμάζονται σε ζώα, θα πρέπει να προστεθεί ότι είναι δερματολογικά ελεγμένα και κλινικά δοκιμασμένα, ώστε να μην προκαλούν ερεθισμούς. Ακόμα είναι αντι- βακτηριακά και μπορούν να φορεθούν και από όσους χρησιμοποιούν φακούς επαφής, χωρίς πρόβλημα!
Giveaway time
Και τώρα το καλύτερο κομμάτι! Δύο τυχερές από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν από ένα ζευγάρι eyeslices biotanix! Ένα ενάντια στους μαύρους κύκλους και τις σακούλες και το άλλο για ρυτίδες και λεπτές γραμμές(Λ.Τ 19,90 ευρώ)!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να αφήσετε ένα σχόλιο στην ανάρτηση, όπου θα αναφέρετε το email σας ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας. Ο διαγωνισμός λήγει το Σάββατο 24/11 και η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή (εκτός απροόπτου). Είναι ανοιχτός μόνο για τα μέλη του blog μου που μένουν Ελλάδα. 
Το δώρο του διαγωνισμού προσέφερε ευγενικά η εταιρεία, ωστόσο όσα έγραψα είναι η προσωπική , ειλικρινής μου άποψη για το πως έδρασε το προϊόν στην δική μου επιδερμίδα, καλύπτοντας τις ανάγκες που παρουσιάζει ο δικός μου τύπος δέρματος. 


a Rafflecopter giveaway

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εκπλήξεις...ώστε να μπούμε σε εορταστικό κλίμα
Kisses

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Lush collection!! Smell it!! Love it!!

Καλημέρα σε όλες! Ο χειμώνας έφτασε και δεν ξέρω αν ισχύει και για σας αλλά προσωπικά έχω συνδέσει αυτή την εποχή με μυρωδιές ζεστές και γλυκές από μια τόσο αγαπημένη εταιρεία φυτικών προϊόντων τη Lush!! Αν μυρίσετε μια φορά κάποιο προϊόν θα καταλάβετε τη λατρεία μου για αυτά!Η Lush από όσο ξέρω είναι αγγλική εταιρεία και πέρα από τα μυρωδάτα συστατικά που χρησιμοποιεί μου αρέσει και η νοοτροπία της!Πολλά προϊόντα της είναι vegan, αναγράφονται σε όλα τα συστατικά τους αναλυτικά και φυσικά είναι ενάντια στις δοκιμές σε ζώα! Πριν από ένα χρόνο αποφάσισα να κάνω την πρώτη μου παραγγελία από Αγγλία και έπειτα σε κάποιο ταξίδι μου στο εξωτερικό αγόρασα και κάποια ακόμα πραγματάκια που θα μοιραστώ μαζί σας!
Ξεκινώντας από πάνω και δεξιόστροφα:
Αρχικά τα 2 κουτάκια είναι Shower jelies, δηλαδή αφρόλουτρα σε μορφή ζελέ.Κάνουν πού αφρό όταν τα χρησιμοποιείς και μυρίζουν εκπληκτικά.Επέλεξα το sweetie pie και το The Joy of jelly που είναι το αγαπημένο μου και δυστυχώς δεν κυκλοφορεί πλέον.

Η "καρδούλα" αν δεν κάνω λάθος ονομάζεται "Heavenily" και δεν είναι τίποτα άλλο παρά ενα body butter σε στέρεη μορφή, που όπως προδίδει και το όνομά του μυρίζει θεϊκά Είναι επετειακό προϊόν και συνήθως κυκλοφορεί την περίοδο των Χριστουγέννων, όπως και το επόμενο
Το γνωστό και αγαπημένο για πολλές όπως έχω παρατηρήσει αφρόλουτρο "Snow fairy", μυρίζει τσιχλόφουσκα και κυκλοφορεί στην χριστουγεννιάτικη σειρά, με διαφορετική εμφάνιση κάθε χρόνο.

Έπειτα τα σαπούνια σώματος υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία αρωματικών συνδυασμών που καλύπτουν όλα τα γούστα.Τα περισσότερα είναι αρκετά ενυδατικά, αυτά που επέλεξα ήταν:
Το "Sultana of soap"..Πραγματικά του αξίζει αυτό το όνομα..Δε μπορώ να περιγράψω την μυρωδιά του αλλά όταν το χρησιμοποιήσω μυρίζει ολόκληρο το μπάνιο! 



Το "Rockstar" δεν μπορώ να πώ οτι το λατρεύω όπως τα υπόλοιπα, γιατί μυρίζει σχεδόν ίδια με το "Snow fairy".Ωστόσο ποιοτικά είναι το ίδιο καλό





Το "Honey I washed the Kids", όπως προδίδει το όνομά του έχει μελένια ζεστή μυρωδιά. Σε κάνει να θέλεις να το φας!



Και τέλος δύο προϊόντα που πολλοί ίσως θεωρήσουν περιττά,αλλά είναι μια μικρή πολυτέλεια που οφείλουμε να προσφέρουμε κάποια στιγμή στον εαυτό μας.
Το "King of Skin" είναι στην ουσία ένα body butter, εφαρμόζεται μετά το ντουζ και έπειτα ξεβγάζεται αφήνοντας άκρως ενυδατωμένο το δέρμα! Ίσως να μην αρέσει σε όσες δεν προτιμούν την κάπως λιπαρή σύστασή του.  

Τέλος το Lip scrub Bubblegum, το οποίο είναι βρώσιμο από όσο λένε γιατί στην ουσία περιέχει ζάχαρη και χρώμα, δηλαδή κάτι που εύκολα μπορούμε να παράγουμε και σπίτι μόνες μας!

ENGLISH VERSION
Good morning to all of you! Winter has come and I don't know about you but I associate this season with warm and sweet scents , from a such favorite firm which is Lush! If you smell a product once you can understand my love for them! Far as I know Lush is an English company and over the fragrant ingredients I like their values! Most of products are vegan, all their ingredients are displayed in detail on the packaging and of course they are against animal testing! A year ago I decided to do my first order from England and then when I went a trip abroad I bought some more stuff that I will share with you!

Starting from the top and clockwise:
First the two "boxes" are shower jellies, bubble foam bath that comes in a jelly form. I choose the "Swetie pie" and "The joy of jelly" that is my favorite one but unfortunately is no longer produced.
The little heart shaded one if I am not mistaken is called "Heavenily" and is nothing more than a body butter in solid form,as the name suggests the smell is heavenly!It is an aniversary product and usually it is launched during Christmas time as the next one too.
The well known and beloved for many a,s I noticed ,foam bath "Snow fairy". It smells like bubblegum and it is released during Christmas time with different packaging every year.
Then body soaps, in a wide variety of  aromatic combinations for every "taste". The most of them are very moisturizing..I chose:
The "Sultana of soap"..really deserves this name. I can not describe the exact scence but when I use it the entire bathroom "smells" amazingly!!!
"Rockstar" I can not tell that I love it like the rest but it smells almost identical to the "Snow fairy". Yet quality is as good as the others.
"Honey I washed the kids" As its name "betrays" it has a warm-honey scent.It makes you want to eat it!
And finally two products that many may find odds, but it is a small luxury that we can offer some time to ourselves.
"King of skin" is essentialy a body butter, applied after the shower and then rinsed with water leaving highly hydrated skin. You may not like the oily texture that leaves on the skin before you wash it out. 
Finally the "Bubblegum" lip scrub, which is eatable as they say,it essentially contains sugar and color. Although it is something we can easily produce in our kitchen!
Έχετε δοκιμάσει ποτέ κάποιο προϊόν από τα Lush? Ποιο είναι το αγαπημένο σας?
Have you ever tried a product from lush?Which one is your favorite?

ps: I would like to point that here in Greece we have a greek company called 'Fresh line" which has the same values as Lush. It is important to support greek products too. I love Fresh line's products but I love to try and be aware of products other companies launch that I can not find here!

Kisses