Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Βροχή...προσφορών!! BIOTEN & GARNIER

Καλησπέρα όμορφες!!Λοιπόν σε μια βόλτα μου στα μαγαζιά το προηγούμενο Σάββατο συνάντησα τόσες προσφορές που ήταν αδύνατον να αντισταθώ! Αν ψάξεις λίγο βρίσκεις πραγματικά πολύ συμφέρουσες προσφορές  για τις αγορές σου και έτσι προμηθεύτηκα τα παρακάτω πραγματάκια!
Αρχικά επισκέφθηκα τα Hondos Center με σκοπό να προμηθευτώ προϊόντα Bioten και με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα οτι είχαν έκπτωση - 20%! Αγόρασα λοιπόν τα παρακάτω:
Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ τα είχα ξαναδοκιμάσει και είχα μείνει πολύ ικανοποιημένη αλλά τα άλλα δύο προϊόντα με εξέπληξαν! 
Δε μπορούσα ποτέ να σκεφτώ πως 2 τόσο οικονομικά προϊόντα θα ήταν τόσο καλά! Αρχικά το ντεμακιγιάζ ματιών με Vitamin B5 125ml , αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ από τα μάτια μου χωρίς να τα επιβαρύνω τρίβοντάς τα και παράλληλα ενυδατώνει τις βλεφαρίδες! Από την άλλη η ενυδατική κρέμα Cotton herbamilk & Vitamin E 50 ml πέρα του ότι μυρίζει υπέροχα ενυδατώνει απίστευτα την ευαίσθητη επιδερμίδα μου! Όπως αναγράφεται στη συκευασία είναι κατάλληλη για ηλικίες 25 - 35. Προσωπικά τη χρησιμοποιώ περισσότερο το βράδυ και το πρωί ξυπνάω φρέσκια και ανανεωμένη! Όλα μαζί μου κόστισαν σχεδόν 9 ευρώ! Απίστευτο?
Την ίδια μέρα πήγα στο σούπερ μάρκετ για τα καθιερωμένα ψώνια της εβδομάδας και το έμπειρο μάτι μου (γελάμε εδώ) έπεσε πάνω σε προσφορά πάλι! - 20% σε προϊόντα Garnier!! Ήθελα εδώ και καιρό να δοκιμάσω το Cafeine Roll-on (fair skin tone) και άδραξα την ευκαιρία!
Τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι'αυτό το προϊόν! Είναι τέλειο! Το χρησιμοποιώ καθημερινά μόνο του ή και σε συνδυασμό με το κονσίλερ μου και μου προσφέρει λάμψη στο βλέμμα και ενυδάτωση στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.. Βέβαια δε ξέρω αν θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες κάποιας κοπέλας με  μεγάλο πρόβλημα μαύρων κύκλων, αλλά στη δικιά μου περίπτωση είναι πολύ βολικό!
Αυτά ήταν τα πραγματάκια που αγόρασα και επειδή διανύουμε δύσκολους καιρούς θα ακολουθήσουν και άλλα ανάλογα posts με προσφορές που τυχόν βρίσκω!
Σας εύχομαι να είστε καλά και να χαμογελάτε στη ζωή καθημερινά!

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

New addi--c--tions in my wishlist

Hi κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά!
Είναι ιδέα μου ή το καλοκαίρι ξέχασε να ξεπροβάλει στη χώρα μας; Αυτή η βροχή δε με χει αφήσει να καταλάβω ότι σε 7 μέρες και ούτε ξεκινάει επίσημα το καλοκαίρι! Βέβαια ψάχνοντας τρόπους να ανέβει η διάθεσή μου απέκτησα νέες προσθήκες στην wishlist μου και είναι υπέροχες!!


Αρχικά ανακάλυψα εντελώς τυχαία την παρακάτω παλέτα της Toofaced και πιστέψτε με ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά:
Δεν είναι εκπληκτική? Τα χρώματά της είναι άκρως ανοιξιάτικα - καλοκαιρινά...πραγματικό κόσμημα για τη συλλογή μου!! Tην λάτρεψα από την πρώτη στιγμή.Δεν τσέκαρα ακόμα τιμή στα Sephora αλλά νομίζω στο site είχε 36$

Ένα μεγάλο "κόλλημα" που έχω είναι τα bronzers!Θεωρώ ότι προσδίδουν έναν ωραίο τόνο στο πρόσωπο και τα χρησιμοποιώ συνέχεια!! Το παρακάτω bronzer της Benefit με κέρδισε και από την συσκευασία του! "One hot minute" Benefit (30$ site price)

Τέλος το μόνο που με βοήθησε να καταλάβω πως το καλοκαίρι είναι πρό των πυλών ήταν το άρωμα από το νέο λαδάκι των Bodyshop Cocoa Butter Beautifying oil! Μυρίζει καλοκαίρι!


Με κάτι τέτοιες μικροανακαλύψεις προσπάθησα να διώξω την συννεφιασμένη καθημερινότητα της τελευταίας βδομάδας και να χαμογελάσω στο καλοκαιράκι που έρχεται!!!





Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

" Your blog is great "


Βραβειάκια  ..... και ποιος δε χαίρεται όταν του τα προσφέρουν!!! Η μικρή αλλά μέσα σε όλα Αλεξάνδρα απο το http://studyaboutfashion.blogspot.com/ και η Γεωργία απο το http://beautystr.blogspot.com/ μου πρόσφεραν αυτό το βραβειάκι και το μοιράζομαι μαζί σας!!Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια Keep blogging...




Με τη σειρά μου το προσφέρω στα παρακάτω αγαπημένα blogs ( είναι και άλλα πολλά τα αγαπημένα...που δεν μπορώ να τα αναφέρω όλα)




Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

INGLOT means ... Freedom...Freedom system!!

Hi girls!!! Πέρασε λίγος καιρός από την τελευταία ανάρτηση γι'αυτό σκέφτηκα να κάνω ένα post που να αφορά την εταιρεία Inglot!
Η Inglot είναι πολωνική εταιρεία, με επαγγελματικής ποιότητας προϊόντα και στην Ελλάδα έχει ένα χρόνο περίπου που άνοιξε υποκατάστημα, στη Θεσσαλονίκη!!!!!(βάζω θαυμαστικά γιατί ακόμα και μεις ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα που μια εταιρεία άνοιξε πρώτα εδώ υποκατάστημα και όχι στην Αθήνα). Η ποικιλία θα μπορούσα να πω είναι τεράστια και οι τιμές πολύ προσιτές! Έχουν ήδη κερδίσει έδαφος στο εξωτερικό και πολλοί youtubers συγκρίνοντάς τα με προϊόντα Mac τα βρίσκουν ισάξια και ορισμένα ακόμα και καλύτερα!
Ένα σύστημα που ακολουθεί η εταιρεία ονομάζεται freedom system! Πιο συγκεκριμένα: επιλέγεις μέσα από μια ποικιλία από παλέτες την παλέτα που ταιριάζει με τις ανάγκες σου (πχ. υπάρχει παλέτα για 2-3-5-10...σκιές, ή για 4 σκιές και ένα ρουζ ή μόνο για ρουζ - πούδρα ή για κραγιόν ή για κονσίλερ κοκ).
Παρακάτω θα σας δείξω κάποια νέα αποκτήματα και μετά την δική μου παλέτα!
Λοιπόν πριν λίγες μέρες πέρασα από την Inglot και με την βοήθεια των , ευγενέστατων, makeup artists αγόρασα τα εξής:

















AMC shine24 - AMC shine25 - DS 461 - MATTE 368 - 

Βασικά ήθελα να πάρω κάποιες σκιές και η κοπέλα με έπεισε να δοκιμάσω και την καλοκαιρινή μάσκαρα σε χρώμα, επέλεξα το μπλε, όπως βλέπετε. Οι τιμές των σκιών ήταν 6 ευρώ η μία και είναι άλλες 2,3- 2,5g και άλλες 3,5 g! Η απόδοση χρώματος είναι απίστευτη (θα βάλω φώτο) και η μασκαρά είναι 8,5ml και κοστίζει 9 ευρώ! 

Τα βρίσκω υπέροχα χρώματα τα οποία μπορώ να συνδυάσω σε πολύ όμορφα καλοκαιρινά και όχι μόνο μακιγιάζ! Η αντιστοιχία τιμής - ποιότητας σ' αφήνει σίγουρα ικανοποιημένη και χωρίς ενοχές ότι ξόδεψες μια περιουσία...
Παρακάτω σας δείχνω την παλέτα μου, μαζί και με κάποιες ακόμα σκιές που είχα αγοράσει τον χειμώνα:



Η κάτω αριστερά σκιά ,είναι από τη σειρά των τριπλών σκιών που διαθέτει η Inglot και τώρα για το καλοκαίρι είδα μια τρομερή τριπλέτα σε πορτοκαλί αποχρώσεις. Η τιμή απ'όσο θυμάμαι είναι ίδια ή 7 ευρώ (θα σας γελάσω). Όπως φαίνεται χρειάζομαι μεγαλύτερη παλέτα!! Ακόμα έχω δοκιμάσει και τα κραγιόν του freedom system και έμεινα πολύ ευχαριστημένη, αλλά δυστυχώς δε "δείχνουν" με τίποτα σε φώτο οπότε δε σας τα δείχνω!
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως υπάρχουν οικονομικές και άκρως ποιοτικές λύσεις για μας που μας αρέσουν τα καλλυντικά και μια σκιά παραπάνω ή ένα ρουζάκι ποτέ δεν είναι αρκετό :D!!! 
Έχετε δοκιμάσει προϊόντα της Inglot? Τι σας άρεσε και τι όχι?

Φιλιά
Μαρία 




Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

TAG: What I've been using lately!





Καλημέρα κορίτσια!
Χθες διάβασα το αντίστοιχο post της Σταυρούλας στο blog της http://www.drugstoreandbargainlover.com/ ,η οποία είχε την καλοσύνη και έκανε tag σε όποια ενδιαφέρεται να το κάνει! Μου φάνηκε λοιπόν πολύ ενδιαφέρον, σύντομο και ενημερωτικό και παρακάτω είναι οι δικές μου προτιμήσεις...


FACE
Cleanser: Fresh line " Δήμητρα" face wash foaming oil blend & L'Occitane ultra rich face soap 8% shea butter
Toner/lotion: L'Occitane "Fresh face water with shea butter" cleanses, hydrates& tones
Cream/moisturizer: L'Occitane creme ultra riche visage with shea butter
Sunscreen: L'Occitane Bouclier Radieur spf40
Facial mask: Apivita Express beauty  gentle cleasing mask with pink clay & Moisturizing mask with aloe vera
Exfoliator: Apivita Face exfoliating gel gentle cleansing with apricot & honey
Face make-up remover: Bioderma Sensibio H2O (face & eyes)
Eye make-up removerBioderma Sensibio H2O (face & eyes)


BODY
Shower gels/soaps: Lush "The sultana of soaps" & "Snow fairy" shower gel
Body lotions/creams: Jo Malone "Blue agava & cacao" 
Fresh line " Ορφέας και Ευρυδίκη"! Love them both   
Body exfoliator: Body shop "Moringa" body scrub
Hand cream: Fresh line Vanilla hand cream
Lip balm or lip treatment: Korres lip butter in Mango
Perfume: Van Cleef & Arpels "Feerie" & Narciso Rodriguez "For her" LOVE THEM SOOOOOO much!!!!!
Deodorant: Noxzema Memories spray( all time classic)


HAIR
Shampoo: Aussie "color mate"
Mask: Redken "All soft"
Conditioner: Aussie "color mate"


MAKE - UP
Primer: Nothing more than a moisture cream
Foundation: I don't use any..only (in special occasions) Mac studio fix powder plus foundation Nc30   
Concealer: Benefit Boi-ing 02
Powder: Mac Select sheer loose powder Nc20
Blush: Mac "Blushbaby" & Essence "Secret it girl"
Bronzer: Sleek Face contour Kit in medium & Essence 02 "Love to be matte"
Lipstick: Mac "Ravishing" (cremesheen texture)
Lipgloss: Mac Prolongwear Lipglass "Infinitely likable" & for more everyday use Essence Stay with me "I like cotton candy"
Eyeshadow: Mac "Naked lunch - Texture - Satin taupe" the perfect combination
Eyeliner: Mac Fluidline Blitz & Glitz
Eyeshadow primer: Mac paint pot "Painterly"
Mascara: Benefit "They're real!"


Ευχαριστώ την Σταυρούλα για την ωραία ιδέα!Κάνω με τη σειρά μου tag σε όποια κοπέλα θέλει να το κάνει


Φιλιά
Μαρία







Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Αγαπημένα προϊόντα Απριλίου

Λίγο καθυστερημένα βέβαια, αλλά εύχομαι σε όλες καλό μήνα!! Μπήκε ο Μάιος και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών..
Παρακάτω θα σας αναφέρω τα αγαπημένα του μήνα που πέρασε...
Να λοιπόν τι περιελάμβανε το "πιάτο" του μήνα...
Πραγματικά αυτά τα προιοντα τα χρησιμοποιούσα σε καθημερινή βάση και με βολεύουν πολύ!Θα τα χαρακτήριζα all time classic - favourite products...
Μάσκαρα της BENEFIT "they're real"! : Πραγματικά υπέροχη μάσκαρα που με δύο στρώσεις κάνει τις βλεφαρίδες να μοιάζουν σα ψεύτικες..
Sleek Face contour kit in medium! Το νέο απόκτημα που κατατάσσεται αμέσως στα αγαπημένα!Περιλαμβάνει bronzer και highliter και το χρησιμοποιούσα πολύ για contouring και για να δώσω λάμψη στα ζυγωματικά.
Paint pot Painterly MAC : Για αυτό το προϊόν οι γνώμες ποικίλλουν! Άλλο το λατρεύουν και άλλοι το θεωρούν αδιάφορο. Προσωπικά το χρησιμοποιώ σαν βάση στα μάτια και βοηθάει στο να έχει διάρκεια το μακιγιάζ μου!Το έχω τεστάρει πολλές φορές και είμαι πολύ ικανοποιημένη!Η ποσότητα του είναι μεγάλη και γι'αυτό αν δε  το χρησιμοποιείται συχνά μπορεί να στεγνώσει!Μια καλή λύση είναι να το τοποθετείται ανάποδα, με το καπάκι προς τα κάτω.Εγώ έτσι το αποθηκεύω και παραμένει αναλλοίωτο εδώ και 1 χρόνο που το αγόρασα!
Blend perfection sponge Cosmopolitan : Δε χρησιμοποιώ υγρό make up, αλλά μερικές φορές βάζω ενυδατική με χρώμα και την σετάρω με μια ελαφριά mineralize τύπου πούδρα. Το συγκεκριμένο sponge  "σβησίματος" με βοηθάει να δίνω ένα ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό μου. Μπορείτε να το βρείτε στα Hondos kai κοστίζει περίπου 4 ευρώ σε αντίθεση με άλλα πολύ ακριβότερα!
Artdeco eyshadow No 29 : Την χρησιμοποιούσα στο καθημερινό πρωινό μου μακιγιάζ γιατί είναι πολύ βολικό το χρώμα της! Μου αρέσει πολύ η ποιότητα των προϊόντων της artdeco και οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές!
Pro longwear lipglass MAC : Δεν έχω λόγια γι'αυτό το προϊόν! Είναι κάτι μεταξύ lipstick και lipgloss, μυρίζει εξαιρετικά και έχει πολύ μεγάλη διάρκεια!Το χρώμα που επέλεξα είναι το Infinitely Likable. Το μόνο αρνητικό αν θα μπορούσα να πω, είναι πως είναι λίγο ακριβότερο απο τα κλασσικά lipglass της MAC...αλλά είναι τέλειο!!!!!

Korres Λευκό μολύβι ματιών: Εδώ δεν έχω πολλά να πώ...κλασσική πλέον επιλογή για της άνοιξη και το καλοκαίρι.
Benefit Sugarbomb : Η Benefit είναι απίστευτη εταιρεία...θα έχετε καταλάβει τη συμπάθεια που τρέφω για τα προϊόντα της! Το Sugarbomb ήταν το πρώτο που αγόρασα μαζί με το Bella Bamba και έχουν σταθερή θέση ανάμεσα στα αγαπημένα μου προϊόντα! Το συγκεκριμένο προσφέρει χρώμα και μια διακριτική λάμψη στο πρόσωπο, που δεν είναι απαγορευτική ακόμα και για το πρωί.


Τώρα ας προχωρήσουμε στα αγαπημένα για την περιποίηση προσώπου...
Πρώτο και βασικότερο όλων για το ντεμακιγιάζ μου...


Bioderma Sensibio H2O 500ml: Νομίζω τα λόγια είναι περιττά!! Ήθελα πολύ να το δοκιμάσω και μου το σύστησε και η δερματολόγος μου!!Είναι εξαιρετικό!!Πίστευα πώς είναι υπερβολικά όσα λένε γι'αυτό το ντεμακιγιάζ αλλά τελικά διαπίστωσα και μόνη μου πως είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Φίλη μου φαρμακοποιός μου συνέστησε γενικά τα προϊόντα της Bioderma και σύντομα θα έχω post με review για τα αντηλιακά της σειράς που θα πάρω!









Οι δύο τελευταίες μου και αγαπημένες επιλογές!



Fresh Line "Δήμητρα" face wash : Το χρησιμοποιώ στο μπάνιο για τον καθαρισμό του προσώπου μου! Είναι σταθερή επιλογή μου εδώ και καιρό και τον καλό είναι πως διατίθεται και σε travel size για να το παίρνω μαζί μου σε τυχόν ταξίδια.Με την χρήση του καθαρίζεται η επιδερμίδα μου και προλαμβάνω την εμφάνιση ή την εξάπλωση από σπυράκια.
Bioten skin moisture cleansing wipes Γάλα βαμβακιού & Βιταμίνη Ε : Τα καλύτερα μαντηλάκια καθαρισμού που έχω δοκιμάσει!Δεν κάνω διαφήμιση στην εταιρεία και όταν τα αγόραζα ήμουν διστακτική, γιατί όσα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ έχω δοκιμάσει δε με βόλεψαν καθόλου. Η σύνθεση των συγκεκριμένων όμως διαφέρει. Είναι πολύ ενυδατική και ένα μόνο μαντιλάκι αρκούσε να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου τις μέρες που δεν είχα πολύ χρόνο να ασχοληθώ ή που απλώς βαριόμουν την όλη διαδικασία (και σε ποια δεν έχει συμβεί?)!

Αυτά λοιπόν!!
Πείτε μου τη γνώμη σας..και ποια προϊόντα αγαπάτε εσείς να χρησιμοποιείτε!!
Φιλιά